paraziti intestinali

18-06-2009
alex890
Nu este medic/terapeut
alex890
ma numesc Alex si am 21 de ani... ceea ce as dori este un tratament impotriva parazitiilor intestinali. acum aproximativ 6 ani tin minte ca am fc un scaun si am vazut un vierme destul de mare de aproximativ 10 cm (cred ca era un limbric) apoi am luat decaris parca... dar pot spune ca mancarimile nu au incetat nici pana in ziua de azi... mancarimi in zona anusului si nasului undeori. mai mult acuma recent am observat in scaun niste viermisori mai mici (cred ca sunt oxiuri). la varsta mea de 21 de ani am 1, 73 m si 52 de kg...si tare ma tem ca din cauza acestor paraziti intestinali sunt si asa slab. va rog sa ma ajutati cu un tratament care sa scap de ei odata pt totdeauna.
3 comentarii
0
18-06-2009, ora 21:28
andreea28
Nu este medic/terapeut
andreea28
este clar ca din cauza lor esti si asa slab. ar trebui sa te duci la doctor fiindca ei se tot inmultesc cu timpul si nu iti fac bine deloc..trebuie sa te duci la un medic specialist care sa iti faca niste analize si sa iti dea tratamentul bun, nu iti poate nimeni recomanda pe forum fara sa stie despre ce este vorba exact.dar nu mai sta asa, nu este bine pentru sanatatea ta. eventual cere-i medicului de familie o trimite la specialist!
0
28-06-2010, ora 22:22
anonim54321
Nu este medic/terapeut
anonim54321
cel mai eficient tratament impotriva oxiurilor este medicamentul Vermox (se elibereaza si fara reteta medicala).Se mai poate bea ceai de pelin, sa se consume praf de cuisoare si clisme cu ceai de pelin.
0
09-03-2014, ora 21:12
maria bella
Nu este medic/terapeut
maria bella
buna! am o mancarime la anus persistenta, medicul de fam mi-a prescris tratamente de lunga durata cu nizoral si flucovim dar fara nici un efect. am folosit la intamplare pimafucor unguent si am scapat de mancarimi pt o scurta perioada de timp dar cum pimafucortul nu se mai fabrica tot la intamplare am inceput cu baneocin vazand ca are cam aceleasi substante ca si pimafucortul, mancarimea nu mai e chiar asa de intensa dar sunt disperata sa scap o data de ea...hemoroizi nu am..nici nu am vreo sangerare doar aceasta mancarime care daca ma scarpin zona respectiva se umezeste...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.