ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli endocrine

parathormonul

Autor: lorenam Data: 25-12-2007
am 32ani si la un test de rutina am descoperit ca am osteopenie, -2 . Reumatologul mi-a rec. trat .cu Actonel.Pina sa incep tatamentul, am zis sa consult un medic endocrinolog pt a afla cauza si sa-mi spuna daca pot lua acest trat sau nu. Dupa o serie de investigatii pe tiroida 'tsh,t4,t3,echo tiroidiana', acestea fiind in limite normale, am inceput trat. cu Actonel, respectind cu sfintenie indicatiile. Consultasem pe toate cele 3 doctorite de endocrinologie cite exista in Focsani, una din ele mi-a zis ca microginonul pe care-l iau e cel mai prost si mi-a sugerat sa iau Logest. La 3 luni de trat am repetat testul DEXA si era -1,5 si ma bucuram de rezultat ma gindeam ca merg spre vindecare,la a 5-a luna de trat. cu actonel m-am gindit sa iau Logest . Ce mare greseala am facut! La a 6-a luna de trat. cu actonel am remarcat cu stupoare ca am -2,5in prag de osteoporoza, logestul a inhibat absortia actonelului, pt ca avea carbonat de calciu in compozitie si mi-a facut ficatul cu valori ca de ciroza hepatica, ... am tot cautat o cauza a osteoporozei ...si dupa ce m-am sfatuit cu niste colege, am hotarit sa investighez paratiroida, parathormonul a iesit cu valori mari, 15 unitati peste valori normale. Acum trebuie sa caut un medic bun care sa-mi rec. un trat bun, dar vreau sa vad si posibilitatea existentei unei tumori...si nu stiu unde sa ma indrept. Am cheltuit deja 10mil pt un trat.inutil si periculos iar coloana ma 'arde' si-mi e frica de fracturi... unde sa gasesc o solutie...unde sunt medicii cei mai buni!

Comentarii / raspunsuri: 1 |

Autor: bdbm Data: 29-12-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
nu stiu ce valori v-au iesit dar eu am fost diagnosticata cu hiperparatiroidism pth 198,8 am refacut toate analizele la Cluj la spitalul endocrinologic am mers cu trimitere de la medicul de familie cu ceva cunostinte la Conf.DR. CRISTINA GERVAN medic primar endocrinolog este un medic deosebit daca va intereseaza pot sa va dau nr ei de telefon scrietimi pe birledina@yahoo.com si o sa vil dau eu mai trebuie sa fac o scintigrafie dupa data de 140108 si se pare ca singura solutie este cirurgicala

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 80238
Ultimul utilizator: vandia
Total mesaje: 171026
Ultimul mesaj: 31-07-2010
5 useri inregistrati;
614 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Te-a prins Vara cu Kilograme in plus? SLABESTE INTELIGENT cu ajutorul unui Nutritionist!
NUTRITIE - BUCURESTI
Inapoi Inainte
0720.61.61.10
Detalii
Dispozitive portabile de tractiune lombara sau cervicala
670 lei
BENTRIS PLUS
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: