paralizie totala

03-03-2009
cornutza_panait
Nu este medic/terapeut
cornutza_panait
bunica mea a fost gasita cazuta acum cateva zile, mai precis vineri, dusa la spital i s a spus ca a suferit de o paralizie pe partea dreapta, era constienta si vorbea! a doua seara la spital a facut si pe partea stanga si nu si simte membrele! poate doar sa deschida ochii si sa manance, i se da cu lingurita! ce i ar putea ameliora starea sau ce e de facut? care vor fii urmarile dupa aceasta paralizie? multumesc frumos! o zi buna!
2 comentarii
0
04-03-2009, ora 18:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Era cardiaca, hipertensiva, in ultimul timp atmosfera in jurul ei a fost mai stressanta?Tratamentul este complex, se refera atat la boala de baza, care a cauzat accidentul vascular cerebral cat si la recuperarea neuro-psiho-motorie care va fi de durata.Poate ramane cu sechele.Va avea mare nevoie de ajutorul familiei.Tasteaza pe net " AVC" si vei mai gasi informatii.
0
04-03-2009, ora 21:45
cornutza_panait
Nu este medic/terapeut
cornutza_panait
a avut o experienta asemanatoare acum 5 ani! si de atunci a ramas mai sensibila! azi s a ridicat un pic si s a schimbat inspre bine! nu are semne pe fata, adica gura e ok! doar ca nu vb! suportul familiei il are si mai ales rabdarea! multumesc frumos pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.