pancreas

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
eu sunt foarte ingrijorata pentru tatal meu!... de ceva timp se simte foarte rau: a fost vineri in oras cu cativa prieteni si a mancat ceva ce nu i-a priit(carnati) si vineri, sambata si duminica noapptea nu a dorimt, s-a simtit foarte foarte rau, a vomitat, a avut greturi, l-a durut capul foarte tare si a avut dureri in cosul pieptului.plus ca vineri seara a si lesinat! el a avut probleme mari cu pancreasul...si mamei mele ii e foarte frica sa nu fie ceva grav! ea se gandeste si la posibilitatea unui cancer de pancreas! pe mine ma ingrozeste aceasta idee! nu stiu ce m-asi face fara tatal meu! am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru sfaturi, si posibile boli care pot avea simtomele descrise de mine mai sus! va raog sa ma ajutati! va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
In primul rand imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul, tinand cont ca era o situatie acuta. Dar pur si simplu nu am avut timp sa intru pe forum. Ma intreb de ce colaboratorii mei nu au raspuns...

Deci: 1. cand ai facut o intoxicatie alimentara - si care se manifesta atat de grav, primul lucru care il faci este sa mergi la Urgente. De aia stau oamenii aia acolo, zi si noapte. Este dreptul tau.
2. pentru pancreas trebuie facute cateva investigatii. In primul rand o ecografie. Nu ar trebui amanat acest test.
Tatal dvs trebuie sa mearga la medicul de familie de unde va lua o trimitere catre gastro-enterologie sau chirurgie generala. Acolo se investigheaza si se trateaza patologia pancreatica.

Sper ca tatal dvs se simte mai bine acum, in momentul in care scriu eu acest mesaj. Oricum ar fi trebuie sa mearga la medic.

-
romedic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici