pana sa citesc pe form de anxietate nu credeam ca sufar

04-12-2008
smarald
Nu este medic/terapeut
smarald
Dragii mei am intrat si eu in discutii cu voi, deoarece eu nu credeam sau cel putin nu vroiam sa cred ca su far de anxietate. De 1 an merg din doctor in doctor ca fac caderi de glicemie, scade pana la 45. Toate analizele bune, organism sanatos mi-au spus medicii, dar cu toate astea mi-au prescris xanax 0, 25 de 3 ori pe zi. Ma simt umpic mai bine de cand iau dar nu vroiam sa accept ca am probleme psihice. Intrand pe forum mi-am dat seama ca sufar de anxietate. Am inceput si tratament homeopat, iar acum ca stiu ce am am sa in cerc sa renunt la xanax, treptat. Sper sa ma ajute homeopatia. Voi ce credeti, s-ar putea ca aceste caderi de glicemie sa fie de la anxietate si stari de panica?
1 comentarii
0
05-12-2008, ora 02:24
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Tratamentul homeopat vine in sprijinul refacerii organismului, este contraindicat sa renuntati dintr-o data la Xanax (care da oricum dependenta) ci numai treptat, in plus este recomandabila si o terapie psihologica... Este o afectiune aparuta in urma faptului ca s-a diluat legatura spirituala... Din punct de vedere psihologic, depresia reprezinta acea stare in care se pierde motivatia vietii, conducand la simptome precum oboseala, agitatia sau letargia.Se recomanda o serie de tehnici de relaxare in astfel de cazuri... Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul