paluxetil

31-08-2008
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
vreau sa stiu daca a folosit cineva acest medicament si cum a fost suportat.am citit reactiile adverse si m-au ingrozit, de asta nici nu am inceput tratamentul desi mi-a fost recomandat ptr anxietate si atacuri de panica.
2 comentarii
0
31-08-2008, ora 00:00
black_beauty
Nu este medic/terapeut
black_beauty
Buna! Si eu iau acest medicament de 3 luni pentru depresie insotita de anxietate. In primele 1-2 saptamani pot aparea reactii de somnolenta, ameteli, gura uscata, dar acestea cedeaza de obicei dupa primele 2 saptamani. Este posibil sa il suporti bine. Mie imi da o stare de somnolenta care ma deranjeaza, dar continui tratamentul fiindca nu vreau sa am recaderi.
0
16-01-2009, ora 15:28
yoanaa
Nu este medic/terapeut
yoanaa
Buna!Eu iau paluxetil, cam de un an, am inceput cu 20 mg, dimineata, si am ajuns acum sa iau cate 5 mg pe zi!!Vreau sa va spun ca m-am simtit bine de la el, problema mea, fiind ca sufar de o fobie!Acum ma gandesc sa am un copil, dar nu stiu dac as putea lua, paluxetil in timpul sarcinii?!!Daca stie cineva, va rog sa imi dati un raspuns!!
MULTUMESC!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul