palpitatii tot mai dese

16-02-2010
baby69
Nu este medic/terapeut
baby69
Buna
Am 40 de ani si am fost diagnosticata cu insuficienta nitrala gr I, la varsta de 18 ani Am avut palpitatii de atuncea si am incercat sa ma obisnuiesc cu ele, pentru ca apar din cand in cand si fara dureri sau ameteala.Insa de cateva luni aceste palpitatii apar zilnic de mai multe ori pe zi si sunt de intensitate mai mare, chiar vin in lant mai multe.
Acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare. Am fost iarasi la cardiolog si diagnosticul este :insuficienta nitral gr I pe II prin polaps de VTA, sindrom hiperkinetic cardiovascular, si pericardita cronica. Am avut tensiunea 140 / 87, dar intotdeauna sunt foarte agitata cand ma duc la medic si atuncea imi urca tensiunea, in mod normal am intre 115/ 80 si 120/ 80.Ma sperie aceste palpitatii si medicul nu poate sa-mi spuna de ce au aparut, nu stie cauza. Mi-a zis ca daca nu tin mult, adica minute atuncea e bine, dar sa-mi notez cate secunde ma tin si sa revin peste 3-6 luni la control. Mi-a dat movalis 5 tablete si preductal 35mg.De o luna sunt intr-o stare de agitatie, pentru ca am fost diagnosticata si cu astm, si iau seretide 50/250 de 2 ori pe zi, tusesc si am stari de sufocare, simt ca se pune ceva pe gat si respir mai greu. M-am speriat rau pentru ca am crezut ca aceste probleme sunt de la inima, dar medicul m-a linistit ca nu e de la inima. Eu nu stiu ce sa cred, posibil sa fie starile de sufocare de la inima?, pentru ca iau seretideul de 3 saptamani si nu simt nici o schimbare.Iar acele palpitatii pot sa fie si de la faptul ca respir mai greu?, mi se mai si infunda nasul din cand in cand.Oricum palpitatiile le-am avut si inainte de starea asta de sufocare, doar ca acuma sunt mai dese si mai mari. Mentionez ca duc o viata linistita, nu sunt casatorita, nu am copii, nu fumez, nu beau cafea, alcol deloc, nu fac nici o munca cu efort, am 1.60 inaltime si 55 kg, si iau vitamine zilnic (acuma iau centrum a-z ), calciu cu d3 si magne b6, deci nu cred ca am palpitatiile din cauza lipsei de vitamine.De unde vin atuncea aceste palpitatii, poate cineva sa-mi spuna?Mai vreau sa stiu ce inseamna pericardita cronica si daca se trateaza sau ramane pe veci, si cu toate problemele mele de inima as putea sa fac un copil? Sincer mi-a fost frica sa raman insarcinata, nu cred ca o sa pot sa duc la sfarsit o sarcina cu toate aceste probleme.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici