palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie

02-03-2013
maiormihaela
Nu este medic/terapeut
maiormihaela
Buna ziua, numaele meu este Mihaela. Locuiesc in Anglia de 2 ani. In urma cu un an de zile am inceput sa am unele probleme, la inceput ma trezeam noaptea fiindu-mi frig chiar daca in camera era o temperatura normala. Am fost la doctor si pentru inceput mi-a prescris vitamina D motivand ca am lipsa in corp. fiindu-mi mai rau (simteam palpitatii ale inimii) m-am intors la doctor si mi-a prescris Propranolol recomandandu-mi 2 tablete pe zi, una dimineata si una dupa-amiaza. Tabletele le iau de 3 luni dar nu simt nicio ameliorare, din contra ma simt mai rau ( insuficienta respiratorie, ameteli pe alocuri, palpitatii din ce in ce mai frecvente). Dupa o luna de tratament doctorul mi-a indicat sa continui tratamentul pentru ca o sa simt imbunatatire dupa o perioada mai lunga. Mentionez ca simptomele sunt mai accentuate in timpul noptii. Ma puteti ajuta cu un sfat? Sa continui sa le iau ? Va multumesc !
2 comentarii
0
01-06-2013, ora 06:07
cjcrcsmn
Nu este medic/terapeut
cjcrcsmn
Buna Mihaela. Numele meu este Cosmin, am 22 de ani si studiez in Anglia. De cateva luni prezint si eu probleme similare. palpitatii, o presiubne la nivelul pieptului. de circa 5 nopti nu pot dormi decat cate 4-5 ore pe noapte si foarte tarziu. ma trezesc.cand atipesc cu o senzatie de sufocare si inima bate un pic mai repede. am fost la cardiolog si aparent nu am nimic. Tind sa cred si. mai multe persoane miau spus asta ca este anxietate insa am inceput sa ma simt disperat pentru ca nu pot dormi cum trebuie si am inceput sa am atacuri de panica in timul noptii. am fost la medic acum. 2 zile si mia dat propranolol 2 capsule pe zi. capsulele isi fac efectul in sensul ca ziua sunt ok inima numai batr repede dar noaptea e alta problema. chiar acum cand scriu este 4 dimineata si am avut un atac de panica in seara asta. acum numai reusesc sa adorm si imi este frica ca noapte urmatoare se va intampla la fel. vad ca tu ai postat acum 2 luni. ai gasit vreo solutie? daca cineva ma poate ajuta cu un sfat e binevenit. peste o saptamana ma intorc in Romania dar simt ca numai rezist pana atunci.
0
06-06-2013, ora 02:09
maiormihaela
Nu este medic/terapeut
maiormihaela
Buna Cosmin. imi pare rau ca am raspuns atat de greu. Eu nu am gasit nicio solutie momentan. Am oprit tratamentul deoarece ma simteam si mai rau, apoi am facut un Ekg pentru 24 de ore la care doctorul a spus ce este ok, iar acum astept sa ma duc la un medic specialist cardiolog, dar m-a programat in cursul a 2 luni de zile. Si eu in fiecare seara am aceeasi problema, nu pot dormi si am o senzatie de sufocare. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic. Si eu ma duc in Romania peste o luna de zile si sper ca acolo sa-mi pot rezolva problema deoarece in medici de aici nu mai am nici o speranta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele stresului asupra sănătății inimii sunt diferite la femei și bărbați
  • De ce apar palpitatiile?
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  •