palpitatii

13-11-2007
ileana79
Nu este medic/terapeut
ileana79
de aproape 2 ani am niste stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri, de obicei seara sau dupa-amiaza cind sunt perfect relaxata; am consultat mai multi medici dar majoritatea oscileaza intre caderea de calciu si atac de panica - ce tramanet naturist se poate recomanda pentru asa ceva? vor disparea cu timpul aceste simptome? va multumesc
10 comentarii
0
15-11-2007, ora 00:00
adonis63
Nu este medic/terapeut
adonis63
acele palpitatii pot veni si de la cadere de calciu si de la un atac de panica! si la mine se manifesta la fel in momentele de relaxare indeosebi noaptea si sunt foarte deranjante deoarece te sperie destul de rau! dar medici spun ca nu sunt periculoase, eu am avut si caderi de calciu dar am avut si atac de panica, pana la acea sperietura pe care am traso acum cateva luni aceste aritmii extrasistolice se manifestau foarte rar, dar acum am si ziua si noaptea
0
15-11-2007, ora 00:00
adonis63
Nu este medic/terapeut
adonis63
Medicul specialist mi-a spus ca aceste aritmii se intalnesc si la sportivi, eu avand un trecut de sportiv, dar pot aparea si datorita stresului! Mi sau recomandat niste calmante gen: calmogen, ansilan, cu precizarea ca vor dispare, au disparut o perioada scurta dar au reaparut.
0
15-11-2007, ora 00:00
ileana79
Nu este medic/terapeut
ileana79
da si mie mi s-a recomandat ansilan si calmogen chiar si prozac !!! dar nu le-am luat ptr ca stiu ca pe durata lunga dau dependenta si insomnii... ar treb sa existe totusi si un tratament homeopat.
anyway, merci ca mi-ai raspuns!!! eram destul de ingrijorata ptr ca nu mai stiu pe nimeni cu astfel de simptome si, intr-adevar, ma sperie destul de tare cind incep.
0
15-11-2007, ora 00:00
ileana79
Nu este medic/terapeut
ileana79
PS mi s-a explicat, de catre un specialist, ca este imposibil sa fie caderi de calciu - nu exista asa ceva din punct de vedere medical - eventual calcemie scazuta, dar nu e cazul la mine; cel mai probabil ar fi o dereglare a sistemului vegetativ dar poate avea efecte secundare pe termen lung - pb cu inima.
0
24-11-2007, ora 00:00
adonis63
Nu este medic/terapeut
adonis63
referitor la calmante mi sau recomandat numai la nevoie respectiv la culcare pentru ca atunci apareau frecvent, da este adevarat este vorba si de dereglarea sist. vegetativ !
0
21-02-2008, ora 00:00
duchi
Nu este medic/terapeut
duchi
de 3 ani lupt cu palpitatiile datorate atacurilor de panica ce le am in urma pierderii unei sarcini.le tin in frau cu ceai de paducel si cu ulei esential de lavanda, TOT timpul am la indemana o batista pe care pun 2 picaturi de ulei si cind incep palpitatiile inspir profund si se potolesc ca prin minune,
0
03-03-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Incercati un remediu natural al firmei Calivita- -*



(*modificat de administrator)
0
10-08-2009, ora 14:03
alisandra
Nu este medic/terapeut
alisandra
de foarte mult timp ma lupt si eu cu problema aceasta a caderii de calciu...deseori mi-era rau si acum 2 sapt a fost cel mai rau, mi s-a inclestat gura, mainile imi amortise si parca aveam senzatia de a calca in gol, si atac de panica pentru ca nu mi se mai intamplase asa ceva, am fost dusa urgent la spital unde mi s-a facut o injectie intravenoasa cu calciu si glucoza.au urmat dupa aceea o serie de analize amanuntite, rezultatul bineinteles cadere de calciu si am primit un tratament consistent :(
acum dupa o sapt de tratament (calciu+d3, magneziu si vit E, iar pt atacul de panica aspacardin) pot sa ma tin si eu pe picioare!! nu am avut pb cu alimentatia ci foarte mult stres!!!
nu-i de joaca...credeti-ma!! pana s-a mai instalat putin calciul am mai avut niste caderi micute cu atacuri de panica...se pare ca trebuie sa si credem in noi!!!
multa sanatate si mult calciu :P !!!
0
12-08-2009, ora 13:46
alisandra
Nu este medic/terapeut
alisandra
vroiam sa mai intreb daca mai simte cineva pe laga presiunea din piept si durere in piept??am starea asta de cateva zile, bineinteles nu incontinuu, dar cert este ca este foarte incomod!!!
daca stie cineva despre aceasta starea rog foarte mult un raspuns sau un sfat!!!
0
16-08-2009, ora 21:51
adonis63
Nu este medic/terapeut
adonis63
Intradevar la starile de stres si nu numai cel mai sensibil este stomacul, el este primul organ care simte orice modificare in rau mai ales in starile de stres, cred ca durerile din piept sunt datorita stresului!! Cu 2 ani in urma am simtit efectele stresului acumulat pe o perioada mai mare de timp si a unor atacuri de panica [adica unor sperieturi mai mari ] care m-au marcat pe moment dar nu m-am gandit ca vor avea efect pe viitor Am avut foarte mult tratament cu calmante, multe analize mai ales la inima, pentru ca la atacurile de panica ai senzatia ca suferi de ceva si musai sa ai punga cu pastile dupa tine!!! Analizele mi -au iesit bine si nu intelegeam de ce sunt foarte nervos si mai ales de ce aveam palpitatii [momente in care inima avea batai mult mai rapide ] care binenteles ma speriau tare mai ales cand apareau in timpul somnului pe la 2, 3 noaptea si ma trezeam speriat ! Am cautat pe internet tot ce se poate despre stres si atacuri de panica, si incet incet am incercat sa-mi schimb comportamentul in bine, este vorba foarte mult si de autosugestie si de gandire pozitiva iar urmarile sunt extraordinare gandindu-ma caci acum 2 ani eram disperat ca nu pot sa scapde aceste palpitatii care credeti-ma ca te aduc la disperare in unele momente!!! Deci multa stapanire de sine si mult calm!! MULTA SANATATE!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: