palpitatii-cadere calciu?

29-01-2009
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Buna seara. Am 23 de ani si noaptea trecuta si azi toata ziua am avut o senzatie de neliniste, cu palpitatii si batai puternice ale inimii, o senzatie de disconfort si ameteala. Precizez ca azi mi sa luat tensiunea si a fost de 11.6 iar pulsul e cam de 88 de batai pe minut. As vrea sa stiu care ar putea fi cauzele. Nu beau cafea si nu fumez. Singurele medicamente pe care le iau sunt anticonceptionalele melleva 35 pe care le-am inceput de luna asta. Poate fi de la acestea? Este o cadere de calciu sau ceva mai grav? Ce as putea face sa scap de problema mea? Va multumesc
5 comentarii
0
31-01-2009, ora 02:16
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
azi mi s-a masurat pulsul si era de 100..si iar m-am simtit rau..momente cand mi se taia brusc respiratia.si senzatie de ameteala si lesin...am momente cand ma simt mai bine dar tot exista senzatia de neliniste si de presiune in piept. Ce ar putea fi?
0
31-01-2009, ora 10:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Posibil sa ai probleme cu tiroida.Mergi cu trimitere la un specialist endocrinolog.Numai bine!
0
31-01-2009, ora 17:16
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
am inteles. va multumesc. Am facut analize de sange si calciul, magneziul si colesterolul sunt in limitele normale. Anemie nu am. Sper sa se rezolve problema.
0
12-02-2009, ora 22:24
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Am fost la un endocrinolog si mi-a recomandat test de sange pentru a vedea daca am hipertiroidism. Testele au iesit bine. Deci nu e asta. Tot ma gandesc la o boala cardiaca. Am avut momente in care respiram foarte greu si imi batea inima tare acum o saptamana dupa care simptomele s-au oprit...iar acum din nou am aceleasi senzatii: respiratie dificila, neliniste si oboseala nejustificata. Daca ar fi ceva la inima s-ar putea opri asa..si reveni dupa un timp? Care ar putea fi problema? Faptul ca nu gasesc un raspuns evident ca imi face si mai rau.
0
14-02-2009, ora 20:53
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Azi am fost si am facut ecografie pe cord. Domnul doctor a spus ca nu exista modificari patologice doar ca VMA e mai balonizata cu miscari foarte ample. Ce inseamna asta? Mi-a prescris: aspacardin 3/zi si egilok 25mg 2/zi (mentionez ca tensiunea mea e mica..dar pulsul e ridicat) timp de 3 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • De ce apar palpitatiile?
  • O nouă tehnică pentru depistarea timpurie a aterosclerozei
  • Pentru sănătatea inimii, luați cu precauție suplimente de calciu!
  • Ar putea exista o asociere între calciu și colesterol
  • Nivelul scăzut de calciu din sânge ar putea crește riscul de stop cardiac
  • Căderea glicemiei sau cădere de calciu?
  • Implantul care poate semnala prezența cancerului de la primele semne
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  •