ozonoterapia este o solutie macar pentru indepartarea durerilor?

26-09-2014
renatag
Nu este medic/terapeut
renatag
Mama mea are un inceput de hernie de disc. Imi poate spune si mie cineva daca ozonoterapia este o solutie macar pentru indepartarea durerilor? Exista posibilitatea efectuarii ozonoterapiei si la Bacau? Multumesc.
2 comentarii
0
02-01-2017, ora 00:34
Dr. Roxana Ionescu
Medicina naturista, complementara, alternativa, Ploiesti
Dr. Roxana Ionescu
Ozonoterapia este o metoda medicala moderna de tratament. Are rezultate spectaculoase in multe afectiuni. In ceea ce priveste hernia de disc, ozonoterapia este indicata nu numai pentru reducerea durerilor, dar si pentru relaxarea musculara, refacerea structurilor articulare vertebrale si ale nervilor. Ozonoterapia se foloseste foarte mult in bolile reumatismale, deoarece reface structura de colagen din articulatii, reface cantitatea corecta de acid hialuronic din articulatii, relaxeaza muschii contractati, care accentueaza durerea, si mai ales reduce inflamatiile osoase si musculare.Ozonoterapia se foloseste in cancer deoarece impiedica formarea metastazelor.Tumora canceroasa are nevoie de mult oxigen si glucoza pentru a supravietui.In lipsa lor apar fenomene de migratie a celulelor canceroase adica producerea metastazelor.Ozonoterapia duce la oxigenare profunda si impiedica aceasta migratie. Pe de alta parte ozonul stimuleaza actiunea medicamentelor inclusiv a citostaticelor si permite reducerea dozelor si a efectelor neplacute cu pastrarea calitatii actiunii lor.Ozonoterapia stimuleazaactiunea hormonilor proprii din organism fiind utila in diabet, depresii dar si in viata sexuala, precum si la menopauza si andropauza.
Dr Roxana Ionescu
0
07-07-2020, ora 11:02
Iilinca
Nu este medic/terapeut
Iilinca
Cu siguranță ozonoterapia este benefică în tratarea durerii, dar nu numai atât. Poate avea multe rezultate benefice. La o simplă căutare pe google sigur o să vedeți dacă există. --------*
Numai bine!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •