ovare polichistice tratament orgametril

26-12-2008
cristinuk
Nu este medic/terapeut
cristinuk
Buna ziua,

am o mica nemalurire in ceea ce priveste lipsa menstruatiei, ovare polichistice si orgametril.
In urma cu 2 saptamani am fost la un control ginecologic pentru ca din august si pana acum nu am avut decat 2 menstre ( una in august si una in octombrie ).. in urma analizelor hormonale, si al unei echografii doctorul mi-a spus ca am ovare polichistice si ca asta ar fi cauza. mi s-a recomandat un tratament cu orgametril pentru a-mi porni sangerarea, timp de 10 zile, 2 pastile pe zi. Luni ( 22 dec) am luat ultima pastila. Au trecut deja 4 zile si menstruatia... tot nu este. Pe 23 am avut un contact sexual, protejat( prezervativ)... se poate sa fi influentat in vreun fel?, prezervativul nu s-a rupt, toate pareau in regula. Se poate ca in ciuda tratamentului cu orgametril sa nu imi vina? In cazul in care as fi facut sex neprotejat, in timpul administrarii orgametrilului sau la o zi dupa, sansele de a ramane insarcinata sunt mai mari? intreb asta pentru ca pe un alt forum, scria ca orgametrilul favorizeaza sarcina si nu prea am inteles cum...
Va multumesc pentru raspunsuri
2 comentarii
0
26-05-2009, ora 16:22
myckella
Nu este medic/terapeut
myckella
Buna ziua!ar putea cineva sa imi spuna daca orgametrilul se gaseste si in italia si daca se gaseste care ar fi denumirea lui?Va multumesc !
0
18-09-2009, ora 20:12
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Pentru Myckella, daca nu ai primit un raspuns, Organon este substanta activa din orgametril. Dupa denumirea asta, ar trebui sa-l gasesti, dar probabil se elibereaza doar pe baza de reteta.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.