ovar micropolichistic

05-03-2009
adrita
Nu este medic/terapeut
adrita
buna ziua
Am 25 ani, sunt casatorita si de aproximativ 5 ani am fost diagnosticata cu ovar micropolichistic. Mentionez ca iau anticonceptionale Novinette neprescrise de medic cam de 4 ani (am facut pauza cam la 2 ani de o luna sau doua) Initial am avut prescrise Logest pentru amenoree (imi venea cam la 2-3 luni si mi-era rau) pana sa incep relatia, mai apoi Desorele, dar care nu mi-au priit deoarece ma simteam balonata si ma ingrasau si pana in prezent Novinette.
Problema mea este ca atunci cand fac pauza tot ma simt rau( ameteli, dureri abdominale, lipsa concentrarii, amenoree), tenul se ingrasa foarte rau. Poate fi o cauza?
Ce pot face? Sa mai fac din nou o ecografie, am facut tratament cu laserul la un cabinet de la noi din Ploiesti acum un an si jumatate, iar doctora respectiva mi-a spus in urma unei ecografii ca nu mai am chisturile, ca s-au distrus prin acel tratament.
Dar acum am facut o pauza si tot asa rau ma simt.
Va rog sa-mi spuneti daca ma afecteaza aceste ovare micropolichistice cu ceva in cazul in care as vrea sa raman insarcinata mai tarziu (in max 2 ani).Poate nu sunt bune contraceptivele (dc nu ce imi recomandati sa iau sa se regleze).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.