De o saptamana imi poscneste ceva in ureche

15-06-2010
alinagal
Nu este medic/terapeut
alinagal
De mai mult de o saptamana in urechea dreapta imi pocneste parca ceva. Face de 4-5 ori dupa care se opreste si peste catva timp iar face. Foarte rar simt si niste intepaturi. Tatal meu nu mai aude cu o ureche de ani de zile. A fost diagnosticat parca din cate imi aduc acum aminte cu audioscolioza. As vrea sa va intreb daca as putea sa am si eu aceeasi boala. Sau sa fie altceva? Sa fi primit curent ? Saptamana viitoare as vrea sa merg la un medic ORL si as vrea sa imi spuneti ce analize sa cer sa imi faca.
Multumesc anticipat.
9 comentarii
0
15-06-2010, ora 21:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
diagnosticul tatalui NU este corect.
NU cred ca ai si tu probleme de otoscleroza.. mai degraba un dop de ceara sau mioclonii a unuii muschi din ureche.. din cauza curentului.
numai un consult ORL.. o sa lamureasca cauza.
0
15-06-2010, ora 22:02
alinagal
Nu este medic/terapeut
alinagal
Multumesc frumos pentru raspuns. O sa consult un medic specialist.
0
20-06-2010, ora 09:52
Gelutzu78
Nu este medic/terapeut
Gelutzu78
Bunaziua am 31 ani de la un timp numai pot respira normal am flegma în gat si nu pot sa scuip afara mentionez ca sufar si de astm bronsitic Ce ma sfatuiti cu respect Sa Traiti O ZI BUNA
0
20-06-2010, ora 17:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un consult ORL.
un consult Gastrologie
UN consult Pneumoftizio..
o sa afli care problema influenteaza pe celelalte
0
20-06-2010, ora 20:40
adcrys
Nu este medic/terapeut
adcrys
Buna seara dle doctor. Indraznesc sa apelez la sfatul dvs pt mama mea. Este in varsta de 54 de ani si are ceva probleme de sanatate care in ultimul timp s-au accentuat. Jumatatea stinga a fetei este amortita, nasul partial infundat si dureri foarte mari de cap. Saptamana trecuta i s-a efectuat o radiografie in urma careia i s-a pus urmatorul diagnostic: "Deviatie de sept. Reducerea transparentei sinusurilor maxilare si celulelor etnmoidale anterioare". Pe langa tratament medicamentos cu calmante, a inceput deja sa faca "unde scurte" la recomandarea doctorului sau. Tin sa precizez ca pe langa aceasta afectiune mai sufera de "Spondilita cervicala, Cardiopatie ischemica". Rugamintea mea este sa-mi spuneti parerea dvs despre razele recomandate si daca puteti, si nu va cer prea mult, sa-mi explicati diagosticul respectiv (reducerea transparentei sinusurilor maxilare si celulelor etnmoidale anterioare). Va multumesc anticipat.
0
20-06-2010, ora 21:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
reducerea transparentei.. poate insemna sau edem al mucoasei sau puroi in sinus..
trebuie sa mergeti si la stomato.. sa vedeti daca acea sinuzita nu este din cauza radacinilor dentare din partea de sus care au legatura cu sinusul.
deasemenea la Neurologie.. sa nu fie o problema de circulatie cerebrala.. care se va solda cu o pareza pe acea parte.
0
16-07-2010, ora 16:03
adcrys
Nu este medic/terapeut
adcrys
Buna ziua dle doctor. V-am scris in urma cu aproximativ o luna de zile despre problema mamei mele, si tin sa va multumesc pt raspunsul dvs de atunci. Simptomele sunt: jumatatea stinga a fetei este amortita, nasul partial infundat si dureri foarte mari de cap. V-am urmat sfatul si a efectuat un alt control la Neurologie, mai exact un RMN.
Concluzia acestuia a fost " Cateva leziuni demielinizante frontale bilateral predominant pe partea stanga cu diametrul de max 6 mm. Proces inflamator la nivelul mastoidei stangi".
Tratamentul prescris de dl doctor respectiv a fost doar Aspenter. Rugamintea mea la dvs este daca puteti sa-mi oferiti cateva lamuriri asupra concluziilor RMN-ului si daca vi se pare corect tratamentul. Astept raspuncul dvs., va multumesc anticipat.
0
18-07-2010, ora 16:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa mergeti cu mama la un medic ORL.. in clinica ORL.. sa vada Urechea stanga la microscop.
este o problema la mastoida stanga.. si trebuie clarificata starea urechii pe acea parte
0
19-07-2010, ora 11:43
adcrys
Nu este medic/terapeut
adcrys
Multumesc mult pt raspuns. Control ORL a facut inainte de RMN si i s-a recomandat tratament cu MagneB6 si Neuromiol, din pacate insa nu se vede nici o ameliorare. Astazi urmeaza sa mearga din nou la un neurolog, sper sa obtinem un raspuns clar. Va multumesc mult inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implant cohlear: o nouă metodă de monitorizare ar putea ajuta la dezvoltarea unor implanturi mai performante
  • Deformările coloanei - explicații și sfaturi utile
  •