oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?

12-04-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
am oprit anticonceptionalele dupa ce am luat 2 luni, imi va mai veni menstruatia la 28 zile? sau se deregleaza? pot avea dereglari mari? dupa ce am oprit anticonceptionalele riscul de sarcina este mai mare ca inainte de a incepe sa iau ?
5 comentarii
0
12-04-2010, ora 23:07
ieu
Nu este medic/terapeut
ieu
parerea mea este de neavizat. dar din cate am citit este mai mare in sensul ca organismul tau s-ar putea sa provoace mai multe ovule intr-o luna. tratamentul cu anticonceptionale este una din metodele care maresc poibilitatea de a avea gemeni. legat de celelalte intrebari nu stiu. dar te intreb si eu ceva: alcoolulscade efectul anticonceptionalelor?
0
13-04-2010, ora 01:31
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
nu, nu scade stiu sigur
0
13-04-2010, ora 11:07
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
e posibil ca o lună maxim două să nu îţi vină la 28 de zile, până se "resetează" organismul, dar nu ţi face griji, e normal să aibă o perioadă de reacomodare- mai ales ca ai luat doar 2 luni de anticoncepţionale, s-ar putea să nu fie problemă deloc. Şi da, în prima lună de pauză ai grijă pentru că s-a dereglat un pic ovulaţia şi s-ar putea să nu fii fertilă în zilele pe care le ştiai- deci nu te baza pe metoda calendarului!
0
21-04-2010, ora 13:09
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
de ce nu ai mai luat anticonceptionale? nu te-ar fi linistit? ca stiu ca esti foarte stresata,
0
28-04-2010, ora 21:25
tyninush
Nu este medic/terapeut
tyninush
Buna ziua. Am si eu o problema si poate reuseste cineva sa ma ajute. Am luat anticonceptionale Diane35 timp de un an si jumatate. Am vrut sa le intrerup deoarece ma ingrasasem foarte mul si auzisem ca afecteaza ficatul foarte mult. Am fost la un control ginecologic, iar doctorul mia recomandat sa fac pauza o luna si pe urma la urmatorul cilcu sa iau yaz.Probmea este ca ultima oara mia venit pe 8 martie si pe 9 trebuia sa iau Diane si nici pana acum nu mia venit.Mentionez ca doctorul ma gasit cu un ovar inflamat si mia dat tratament. Contact sexual am avut protejat. Simptome de sarcina nu am in schimb am avut de 2 ori niste dureri ca niste intepaturi sub burta acum 2-3 zile, am facut si un test de sarcina la o saptamana dupa ultimul contact sexual (adica acum 3 saptamani) si nu sunt insarcinata.Ciclul inainte de a lua Diane imi venea dupa metoda calendarului.Eu totusi sunt speriata ca as putea fi insarcinata. Va rog sami raspundeti cat mai repede
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •