analiza cito-bacteriologica...

13-01-2011
nemesis_one
Nu este medic/terapeut
nemesis_one
buna ziua, am fost la ginecolog si mi s-a facut o analiza cito-bacteriologica:
celule superficiale +
celule intermediare+
metaplazie scuamoasa+
celule endocervicale+
granulocite+
histiocite/macrofage+
bacili doderlein+
citoliza+
coci+
gardnerella+
negativ pentru leziuni intraepiteliale,
papanicolau CII
flora microbiana III
Mentionez ca am urmat un tratament cu ciprofloxacin pentru o cistita hemoragica.dar am facut lama la 2 zile dupa terminarea tratamentului.
scurgerea vaginala a inceput inainte de manifestarea cistitei.a trecut si menstruatia si dupa aia am facut lama.
am o igiena personala f buna, sapun cu ph neutru, lenjerie intima de bumbac, alimentatie adecvata, un prieten fidel
as avea nevoie de niste sfaturi.am fost in concediu si am avut contacte sexuale de 3 ori pe zi.dupa cateva zile am inceput sa am scurgerea.inteleg ca sunt mai sensibila si ca flora se dezechilibreaza, dar ce pot sa fac ptr a o putea reface in timp si pentru a avea o viata sexuala satisfacatoare fara griji ca daca am doua contacte pe zi urmeaza sa fac si o vaginita.ce trebuie sa fac dupa contactul sexual, ca daca fac spalaturi nu-i bine, daca bag iaurt nu are efect.cum pot sa scap de aceasta pacoste.cum sa procedez dupa un contact sexual?medicul ginecolog nu ma satisface spunandu-mi ca toate femeile fac vulvo-vaginite.
va multumesc anticipat pentru ajutor.
4 comentarii
0
15-01-2011, ora 19:15
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Si dupa ce ai facut acesta lama si ai primit rezultatul ai urmat tratament ? Schimba sapunul pentru igiena intima, cauta in farmacii sapun sau gel Lactacyd, spala-te seara de seara doar extern, si foarte rar intern, doar o data pe saptamana, nu mai umbla cu fel de fel de solutii in vagin, flora microbiana normala de acolo se dezechilibreaza usor dupa orice interventie de-a noastra.
0
18-01-2011, ora 15:30
nemesis_one
Nu este medic/terapeut
nemesis_one
folosesc un sapun cu ph neutru, nu ma spal niciodata in vagin.singura mea problema apare dupa acte sexuale repetate.de exemplu acuma am fost in concediu si am avut contacte sexuale de mai multe ori pe zi si flora mea nu a mai facut fatza.o sa merg la farmacie sa imi iau sapunul recomandat de d-voastra.tratamentul pentru gardnerella l-am facut.precizez ca nu se pune problema de reinfectare de la partener.va multumesc oricum pentru raspunsul dat.
0
07-04-2011, ora 23:18
Krisstin
Nu este medic/terapeut
Krisstin
Incerc de citeva luni sa ramin insarcinata. dupa actul sexual daca fac miscari sau ma ridic din pat sperma ejaculata se elimina imediat.De fapt ea trebuie sa ramina in interior sau nu?sa fie asta problema?ce sa fac in asa caz?tin sa mentionez ca respect faptul de a sta intinsa 30 min chiar si mai mult dupa act.
0
24-10-2011, ora 11:44
ediali
Nu este medic/terapeut
ediali
Buna ziua, am si eu nevie de interpretarea unui medic la analizele mamei mele de 60ani la mamografie:san drept cu structura predominant adipoasa, cu densificare reticulomicronodulara discreta la nivelul cadranului supero -extern. Mica imagine transparenta de 2/1 cm cu ecouri in interior la nivelul cadranului supero -intern. ganglioni axilari prezenti de aspect inflamator cronic.nu se pun in evidenta focare demicrocalcificari sau opacitati spiculate
San stang cu structura heterogena (mai dens decat sanul drept_)cu densificare reticulomicronodulara discreta la nivelul cadranului supero -extern, la acelasi nivel cateva microcalcificari grupate, ganglioni axilari prezenti dintre care unul cu structura neomogena de 2 cm(marit).Nu se pun in evidenta opacitati spiculate multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne monitorizǎm sǎnǎtatea?
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  • Analize medicale foarte importante
  • Semne și simptome care necesită un consult ginecologic
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •