opertatia de colecist

05-01-2014
maricristina
Nu este medic/terapeut
maricristina
Am fost operata acum 10 ani de colecist dar pot sa spun ca si in momentul de fata fac crize ca si cum as mai avea fierea.Am fost timp de 4 ani prin diverse spitale si am facut tot felul de analize, am urmat diverse tratamente dar aceste crize persista. Cel mai rau imi este daca mananc ciocolata, si sa nu va ganditi ca mananc foarte multa, o bomboana doua.De curand am facut un bulb ulceros la stomac pe care il tot tratez dar degeaba. Cand mi-am facut endoscopie au constatat medicii ca aveam tot stomacul plin de bila. Ce investigatii sa mai fac si ce tratament sa urmez ca sa nu mai fac aceste crize.
1 comentarii
0
05-01-2014, ora 20:35
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Cred ca un CT abdominal ar aduce elemente importante. De asemenea trebuie sa mergeti pe un regim alimentar strict o buna perioada de timp. Va mai recomand si sa apelati la un medic homeopat din orasul dumneavoastra. Cu stima si respect dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colecistul mărit (vezica biliară mărită) - cauze și tratament
  •