operatii simultane

10-04-2010
giordana florescu
Nu este medic/terapeut
giordana florescu
Buna! Nu vreau sa o lungesc prea mult dar am o nelamurire. As vrea sa stiu daca se pot executa simultan 2 sau chiar 3 operatii plastice faciale adica rinoplastie secundara, lipostructura in zona nasului cu grasime proprie (cele 2 linii care pleaca de la nas) si marire de buze chirurgical. Din mai multe motive nu as vrea sa trec pentru aceste 3 operatii prin 3 interventii separate, si as vrea sa stiu daca macar 2 dintre ele se pot executa simultan. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
10-04-2010, ora 20:05
saby24
Nu este medic/terapeut
saby24
Buna, Eu am facut o rinoplastie si otoplastie in acelasi timp si a fost super ok. Cred ca si in cazul tau nu va fi o pb sa faci celalalte operatii simultan La acelasi dr s-a mai operat o prietena inaintea mea si si-a facut nasul si marirea de sani in acelasi timp, fara nici o complicatie
0
10-04-2010, ora 22:26
giordana florescu
Nu este medic/terapeut
giordana florescu
Stiu ca sunt posibile anumite operatii in acelasi timp, dar ma intereseaza daca cele mentionate de mine sunt posibile dintr-un singur foc ca sa zic asa, pentru ca sunt toate faciale si ma tem ca oricare dintre ele poate afecta rezultatul celorlalte. Dar multumesc, oricum pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul