operatie varice

03-02-2012
analya25
Nu este medic/terapeut
analya25
buna seara.de ceva timp mi a aparut o vena ma groasa la piciorul stang in spatele genunghiului care se tot mareste.mentionez port ciorapi medicinali zilnic, imi dau in fiecare seara cu un gel impotriva varicelor dar ele tot inainteaza nu la stopez deloc.as vrea sa ma operez.stie cineva cat ar costa operatia si sa imi recomande un dk bun.si daca este cineva care a facut o astfel de operatie as vrea sa stiu si eu daca raman semne ceva.?va multumesc.
3 comentarii
0
27-05-2012, ora 16:09
Van Hecke
Nu este medic/terapeut
Van Hecke
buna.eu m am operat acum 1 luna cu ajutorul laserului. S a scos din functiune vena safena. In primele zile de la operatie am fost speriata de vanataile care au aparut. La 10 zile mi a scos un singur fir. Pot spune ca nu este o operatie extrem de dificila. Apoi am continuat sa fac alta interventie cu laser pentru speider venes.Sunt la o saptamana dupa cea de a doua sedinta..astept cu nerabdare rezultatele.Despre furnicaturi sau amorteli nu a fost cazul la mine!!
0
14-06-2012, ora 13:30
cost
Nu este medic/terapeut
cost
Am fost operat de varice pe 17.05.2012. Dupa operatie s-a intarit locul unde a fost vena safena( asa mi-a spus Dr. ca-i doar locul) si am un loc pe gamba mai rosu. Am fost la control la Dr. ce m-a operat si mi-a spus ca totul este OK, insa medicul dermatolog care m-a vazut zice ca nu-i in ordine si nu mi-a dat reteta pentru medicamentele recomandate de Dr. chirurg. Poate cineva sa-mi spuna daca este normal ca locul acela sa se intareasca si in timp sa se relaxeze? De ce medicul dermatolog spune ca nu-i bine. Dr. chirurg mi-a spus sa iau detralex sa ma ung cu geluri antiinflamatoare.
0
16-06-2012, ora 09:52
Van Hecke
Nu este medic/terapeut
Van Hecke
Buna, , e normal ca zona in care era safena sa fie un pic mai tare..asa e si la mine..acum cand masez usor zona aceea o simt un pic altfel..pot spune ca are si o culoare un pic mai inchisa zona comparativ cu restul corpului..trebuie neaparata sa iei detralex sau ce ti a prescris medicul pentru a evita o tromboflebita...
eu sunt total neastisfacuta cu rezultatele scleroterapiei si laserului pe speiders veines, , chiar cred ca nu exista nici o solutie pentru a scapa de acest aspect total inestetic...zic ca am incecrcat toate metodele in sensul acesta..daca cineva ar avea si alte solutii sunt nerabdatoare sa le aflu si chiar sa le aplic..multumesc de sprijin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Varicele
  • Cum te protejezi de varice?
  • Varicele la tineri
  • Sfaturi pentru persoanele cu varice - aspecte pe care trebuie să le știi
  • Dieta vegetariană, asociată cu o creștere a riscului de varice la bărbați
  •