dureri groaznice la mana = operatie urgenta?

22-01-2009
Alexandra_badita
Nu este medic/terapeut
Alexandra_badita
Mama mea sufera de dureri groaznice la mana stanga. Nu mai are control asupra a trei degete de la mana, toata partea stanga a corpului o doare, ii amorteste. Ea lucreaza in Italia unde si-a facut si analize, iar doctorii i-au spus ca are probleme cu canalul carpatic. deoarece face multe efort zilnic-ridica o batrana paralizata care are vreo 80 de k nu mai poate suporta durerea care se declanseaza cand face un efort cat de mic si de aceea vrea sa se opereze. Acolo trebuie sa astepte un an jumatate pentru a se opera. E EXTREM DE MULT.
Vrea sa se opereze in tara insa nu stiu unde sa caut un spital unde se poate opera cat mai urgent. Daca nu se opereaza doctorii au spus ca i se vor atrofia muschii si nu isi va mai putea misca mana.
Ma poate ajuta cineva?!
3 comentarii
0
22-01-2009, ora 18:55
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Se numeste, , Sindrom de canal carpian, , iar daca sunteti din Bucuresti va recomand Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Calea Grivitei 218. Interventia necesita max. o zi de internare iar recuperarea relativa dureaza aprox. o saptamana.
0
22-01-2009, ora 19:37
Alexandra_badita
Nu este medic/terapeut
Alexandra_badita
Va multumesc din suflet pentru raspuns!!!!!!!Mai stiti cumva cat e timpul de asteptare pentru a face o programare pentru operatie la spitalul care mi l-ati recomandat?
0
22-01-2009, ora 19:58
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
.trimiteti-mi un e-mail inainte de a veni mama dvs si o sa va programez pt un consult la un medic din acel spital. Dureaza in media 2-3 zile de la consult la operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: