operatie laser miopie

28-02-2012
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
Buna dimineata, am 23 de ani si o miopie de -1.75 OS, -2 OD. Am fost la control iar medicul mi-a spus ca 99% sigur ca nu va mai avansa miopia, sa mai merg la un control dupa 6 luni si daca totul este in regula imi recomanda operatie cu laser.
As dori sa va intreb care sunt dezavantajele acestei operatii si un cost aproximativ.
Va multumesc
2 comentarii
0
28-02-2012, ora 10:33
KittyMe
Nu este medic/terapeut
KittyMe
Buna. Depinde de ce tip de operatie cu laser vorbesti. Acum a aparut o noua tehnologie care elimina aproape toate dezavantajele operatiilor cu laser obisnuite. Se numeste iLASIK. Am inteles ca operatia nu implica deloc bisturiul, asta inseamna ca nu mai risti infectii, presiunea asupra ochiului este mult mai mica, deci si durerile sunt mici sau inexistente. Operatia dureaza cateva minute pentru fiecare ochi (sub 10 cred) si poti pleca acasa imediat doar cu ochelari de soare, fara bandaje sau lucruri de genul.

Cei de la West Eye Hospital au tehnologia asta. Operatia costa 4000 lei pentru ambii ochi dar stiu ca au contract cu CNAS, deci se deconteaza ceva din acesti bani.
0
21-06-2012, ora 18:30
teo22
Nu este medic/terapeut
teo22
Acum cateva zile am suferit o interventie ILASIK la Westeye.Totul a fost foarte bine.Personalul super ok, si preturile foarte bune.Au de ceva vreme pe fundeal si pe groupon un pachet ilasik pentru ambii ochi, costa 3025 ron si include consultatia, cele 3 investigatii necesare ILASIK-ului (topografie, ora, wavefront) + interventia ILASIK + 2 controale postoperatorii. Acest pachet are un pret foarte bun in raport cu serviciile oferite, experienta medicilor si calitatea aparaturii medicale.
Am recomandat multor prieteni aceasta clinica, o recomand cu multa placere.Si sotul meu va face aceasta operati curand, cu ajutorul acelui voucher pentru ca ofera o reducere consistenta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: