operatie hernie disc

06-02-2014
delovi
Nu este medic/terapeut
delovi
Buna ziua; am 44 ani, am fost operat in sept. 2011 :HDL subligamentara mediana L5-S1 cu compresie radiculara S1 dreapta; dupa operatie am facut regulat kinetoterapie de 2-3 ori pe saptamana; pentru ca aveam in continuare dureri pe piciorul drept, am facut un RMN in oct. 2013, nativ si post contrast : laminectomie dreapta cu cicatrice in musculatura paravertebrala dreapta extinsa peridural drept pana la nivelul recesului cu inglobarea radacinii L5 dreapa care are aspect de radiculita;la acelasi nivel hernie de disc subligamentara paramediana la nivelul recesului drept cu conflict radicular.Este oportuna o noua operatie pentru diminuarea cicatricei care a inglobat radacina L5?
Fac precizarea ca sunt diagnosticat din 2003 si cu colita ulcerativa hemoragica, fapt care nu-mi permite medicatie cu antinflamatoare si analgezice.
Multumesc anticipat
1 comentarii
0
09-02-2014, ora 18:11
bolohanpetronel
Nu este medic/terapeut
bolohanpetronel
buna ziua, am 38 de ani in urma cu 4 luni am fost operat de harnie de disc L5 dreapta am facut acum 10 sedinte de fizioterapie insa imi mai amorteste piciorul cand merg camd dupa 20 de minute de mers ma i-a o amorteala si se intensifica daca ma asez 2-3 minute jos ma lasa si nu mai am nimic. E normal?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: