operatie de polipi

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Stimate Domnule/Doamna Doctor,

Intrebarea mea se refera la necesitatea efectuarii unei operatii de polipi.Nu stiu sigur daca e necesara dar simt ca nu vorbesc corect, am vorbitul acela "pe nas", nu respir nici corect, simt ca nu suficient.Nu stiu cat costa o asemenea operatie si ce mai implica dar sper sa primesc mai multe informatii,

Va multumesc anticipat.
_
Nick
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Polipii nazali (vegetatiile adenoide) sunt niste hiperplazii (cresteri in exces) a unor structuri limfoide normale. Acestea apar in spatele foselor nazale si, crescand in dimmensiuni, pot obtura partial sau total fluxul aerian nazal. Atunci cand acest lucru se intampla - este indicatie de interventie chirurgicala.
Va recomand sa mergeti la un ORL-ist cu trimitere de la medicul de familie. Acel medic va decide daca este sau nu necesara operatia si va va furniza si informatii asupra procedurii.
0
06-03-2008, ora 00:00
alina2007
Nu este medic/terapeut
alina2007
buna ma numesc alise si vreau sa va spun ca ma pregatesc pentru a -5-a operatie de polipiadica mai exact pe 12 martie. polipiisunt probabil o urmare a unei alergii si mai intai trebuie facut un test pentru a vedea la ce anume apare aceasta alergie si pentru a fi tratata.as vrea sa stiti ca pot recidiva, adica sigur recidiveaza, si ori de cate ori este nevoie trebuie operati.sa nu faceti prostia sa folositi picaturi nazale ca exista riscul sa deveniti dependenti de ele si puteti agrava situatia eu am patit-o.
0
04-02-2010, ora 19:15
plg
Nu este medic/terapeut
plg
sall am fost operata azi de polipi si ma doare ingrozitor gatul nu pot sa vb prea bn am 12 ani dar vreau sa intreb un medic specialist daca este grav?dar cat mai repede as dorii raspunsul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Polipi nazali - cum recunoști afecțiunea și când e indicată operația
  • Hipertrofia adenoidiană are cauze genetice și virale, potrivit unui nou studiu
  •