operatie de otomastoidita

12-03-2009
lukvass
Nu este medic/terapeut
lukvass
buna ziua. Acum doi ani am fost operat de otomastoidita cronica supurata reacutizata ureche dreapta iar acum de 2-3 saptamani simt dureri mari ale osului in jurul operatiei si imi curge urechea foate tare si am tot timpul un tiuit in ureche. mentionez ca acum 5 luni am avut aceleasi simtome si am mers la medic orl si mi-a dat un tratament cu Zanocin, flamexin si betaserc care mi-au ameliorat in jur de o luna durerea acum insa durerea a revenit si de aceea as dori daca ma puteti ajuta cu un sfat si as dori sa stiu daca este normal ca dupa operatie sa mai curga urechea. VA MULTUMESC
1 comentarii
0
12-03-2009, ora 11:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Este normal sca dupa o operatie de Otomastoidita.. sa se mearga LUNAR la control La ORL.. pentru aspiratii si curatarea conductului.
dupa interventie... sa modificat anatomia locala.. toata ciara care se mai formeaza + celulele moarte ale pielii. nu se mai elimina in mod normel.. si trebuesc curatate... daca stau acolo se supra infecteaza.
Trebue sa gasiti un cabinet ORL.. cu Aspirator si microscop.. sa va curate zilnic urechea si sa administreze tratamente locale.. pana se vindeca si se epitelizeaza complet cavitatea ! Atunci nu o sa mai curga!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.