operatie de nevi pigmentari

12-02-2007
aleksy
Nu este medic/terapeut
aleksy
In august 2006 mi-am operat 3 alunite in zone diferite...biopsia a iesit ok, insa ma ingrijoreaza faptul ca am avut una pe partea inferioara a coapsei, cam in dreptul genunchiului si acum observ o accentuare a jenei, de fapt s-a transformat in durere...inainte sa ma operez, ma jena oarecum locul respectiv, dar ma gandeam ca e un "pitic" din cauza alunitei proeminente...iar acum, ma inteapa piciorul, ca niste cutite si mai jos si mai sus de locul operatiei...si am facut analize, au iesit ok, adica am avut un streptococ, l-am tratat, dar durerea nu ma lasa...si as vrea sa stiu daca ar trebui sa mai insist cu problema asta la medicul de fam...e deja satula de mine cred :)) am tot felul de ganduri negre cu chestia asta..din cauza ca am vazut un film...dar nu pot sa fac vreo tumora sau ceva de la o alunita, nu? o fi de la vreme? cicatricea are vreun cm lungime si 1/2cm latime...:-/ ce sa cred?
2 comentarii
0
12-02-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Nu cred ca este un neoplasm.Daca urmati cu strictete medicatia cu antibiotice si antiinflamatoare starea dvs se va ameliora.
0
16-02-2007, ora 00:00
aleksy
Nu este medic/terapeut
aleksy
Antiinflamatoare nu mi-a prescris :-? si durerile au fost mai mari zilele astea, de fapt de o saptamana...si am luat antibiotice acum o luna... si analiza a aratat ca nu mai am streptococ :-? ar trebui sa iau antiinflamatoare numai? Ma sacaie prea tare durerea asta... Multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul