operatie cancer uter

28-10-2010
veronica80
Nu este medic/terapeut
veronica80
BUNA, am 30 de ani, sunt casatorita am 2 copii ; unul de 5 ani jum. si celalalt 8 luni. Acum 1 luna am ramas insarcinata si am facut chirotaj (3 copii sunt prea multi).Am fost la d-na dr. ginecolog sa-mi pun sterilet si sa fac un papanicolau la care am descoperit cancer la uter. Rezultatul la papanicolau este (leziuni scuamoase intraepiteliale de grad inalt H-SIL si CIS ). pe data de 3 nov sunt programata la cluj pt operatie.Stie cineva ce inseamna CIS si cat bani as avea nevoie pt. operatie? cum ma simt dupa ? Daca e nevoie de citostatice? Raspudenti-mi va rog! Mi-e foarte frica. Va multumesc!
1 comentarii
0
29-10-2010, ora 11:51
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Buna Veronica! La Cluj este crema medicinei-sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta afirmatie a mea-si eu am fost la Cluj si am dat peste un medic deosebit, se numeste Mihai Muresan si il poti aborda personal, te va ajuta cu mare drag.Eu stiu ca e foarte greu sa-ti dea cineva o veste atit de teribila, dar nu dispera, vei gasi o echipa de chirurgi care-si vor da tot interesul sa salveze mamica a doi copii.Te rog sa-mi dai telefonul tau prin mesaj privat sa-ti dau mai multe amanunte.
Sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi si tu sa treci peste aceste momente de cumpana din viata ta!
Te pup si astept nr. de tel.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul