operata de chist sinovial

06-10-2012
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Buna ziua, fiica mea in varsta de 17 ani a fost operata acum doi ani de chist sinovial pumn mana stanga. Acum cateva saptamani a observat o usoara umflatura, tare ca osul la atingere si situata imediat langa locul unde s-a aflat chistul, iar atunci cand indoaie pumnul, acea umflatura apare mult mai mare iar mana prezinta o pozitie nefireasca, ca si cum ar fi rupta. Abia astazi mi-a spus de aceasta problema pt ca nu o doare si a ignorat-o, insa mie nu mi se pare deloc a fi in regula. Ar putea fi o complicatie tardiva a operatiei sau chistul sinovial era altceva? Va rog foarte mult sa imi raspundeti intrucat sunt ingrijorata si abia saptamana viitoare pot ajunge la medic. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
07-10-2012, ora 12:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Chisturile teno-sinoviale de la nivelul pumnului sunt reputate pentru tendinta lor la recidiva post-operatorie, in acelasi loc sau in vecinatate.
Trebuie sa luati legatura cu un specialist in chirurgie plastica-reparatorie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
07-10-2012, ora 18:52
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Multumesc mult pentru raspuns! Problema este ca aceasta umflatura nu mai seamana deloc cu chistul anterior care era moale si mobil, acum este mai degraba un os crescut sau iesit in afara iar la indoirea mainii articulatia apare nefireasca, ca si cum mana ar fi rupta iar unul din oase ar fi iesit in afara...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul