onicomicoza+foliculita+acnee

18-06-2009
sexyboyadytzu
Nu este medic/terapeut
sexyboyadytzu
Buna ziua!
de curand mi-au aparut niste bube rosii( ca niste cosuri) pe scalp si ma dor foarte tare cand pun capul pe perna; mentionez k nu ma mananca; doctoru mi-a zis k am foliculita.
o a doua problema e ca am la ungiile de la degetele mari de la piciore onicomicoza.
a treia e ca am spatele plin de cosuri si de curand mi-a aparut si pe maini (pe antebrate).
Doctorul mi-a dat un preparat + doxiciclina + ketoconazol.
Un alt doctor mi-a spus sa iau Terbisil pastile.
Dar nu stiu ce sa fac, daca sa le iau k am TGP-ul 55 (V-am mai scris si la sectiunea "analize medicale" si va multumesc pentru raspuns), K doctorul care mi-a prescris doxiciclina si ketoconazol mi-a spus sa le iau impreuna cu essentialle forte si hepaid.
Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si de data asta k bubele din cap nu le mai suport (sunt foarte multe), iar ciuperca de la unghie arata foarte urat si mi-e groza sa ies in papuci afara.
3 comentarii
0
21-06-2009, ora 22:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca ar trebui consultat si alt doctor.
Exista si alte antibiotice decat Doxicilina, iar pentru unghie in niciun caz sa nu iei Ketoconazol!
0
22-06-2009, ora 07:51
sexyboyadytzu
Nu este medic/terapeut
sexyboyadytzu
Adica doxiciclina e prea toxica pentru mine (TGP-ul) ? Daca mai exista si un alt medicament (dar eficient) va rog frumos sa-mi spuneti. Si daca stiti un spital foarte bun de dermatologie din Bucuresti si un doctor bun, sa-mi spuneti k as vrea sa merg mai bine la Bucuresti la un control.
0
15-01-2014, ora 11:15
25elena
Nu este medic/terapeut
25elena
Sunt mama unui baiat de 17 ani. In octombrie i-a aparut pentru prima oara niste cosuri dureroase si purulente pe scalp, dupa care i/a cazut parul in acea zona. La 3 saptamani a aparut o alta zona mai mare care s-a tumefiat. Am fost la primul medic care l-a diagnosticat cu zona zoster. Nu am fost de acord cu acest diagnostic si a doua zi am consultat alt medic care mi-a spus ca are foliculita, i-a luat puroi din cosuri dar nu s-a izolat nimic. I-a dat tratament 10 zile de Klabax si am facut timp de 2 saptamani in fiecare seara dezifectarea intregului scalp cu dermobacter, apoi cu betadina si aplicat crema fucidin. Local ii mai dadeam seara si cu o solutie preparata cu clindamicin. Dupa 3 saptamani au aparut pe rand alte 3 zone noi. Am fost la 2 laboratoare unde i s-au luat probe pentru bacterii si fungi si pentru demodex. Nu s-a izolat nimic. Intre timp a inceput sa ia de la Craciun Sotret, la recomandarea medicului dermatolog. Mai intai 3 pastile, apoi 2 pastile, pentru ca-l dureau foarte tare ochii. Dupa ce a inceput sa ia Sotret i s-a inflamat nasul atat de puternic incat supura incontinuu. Am fost din nou la medic care a mentinut Sotretul si mi-a dat sa-i fac o schema cu un produs ce usuca pt. nas, un preparat pentru la pranz si seara Duac. Nasul era foarte rau, nu voia sa mearga la scoala asa ca i-am dat in completare, dupa consultul medicului, Azitrox, medicament ce il lua si inainte, ocazional, pentru acneea vulgara. Parca era putin mai bine, i s-au inchis ranile pe nas, dar de dimineata am observat iar cosuri purulente pe nas. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o clinica unde sa-l duc si unde sa i se gaseasca un tratament eficient.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cum să evitați infecțiile micotice ale unghiilor
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •