ochii umflati si cu riduri

28-08-2009
maco
Nu este medic/terapeut
maco
buna ziua
in urma cu un an mi-au aparut niste pete rosii pe fata. Am fost la medic si mi s-a spus ca este o dermatita atopica.
Am facut tot felul de tratamente dar tot nu mi-a trecut. Nu stiu ce sa mai fac. Sunt disperata. In plus pe langa aceasta problema mi-a aparut si o problema la ochii: dimineata sunt umflati si foarte uscati iar pielea din jurul ochilor este de asemenea uscata. Zona din jurul ochiilor este f rosie si uscata, cu mancarimi si este foarte ridata iar pleoapele au inceput sa mi se lase peste ochi de parca asi avea 60 de ani nu 27. Tin sa mentionez ca folosesc crema hidratanta pt zona din jurul ochilor de la Avene in fiecare zi si din cauza ca mi se roseste fata folosesc zilnic si fondul de ten pe care il aplic si in jurul ochilor. Este gresit? Va rog mult sa imi dati un sfat ce ar trebui sa fac si daca pot sa imi rezolv problemele pt ca sunt f disperata. Va multumesc mult!
6 comentarii
0
28-08-2009, ora 15:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aruncati cremele TOATE la gunoi caci sunt pline de toxine, MAI ALES FONDUL DE TEN de ten si consultati un medic homeopat cu experienta pt. problemele pe care le aveti. Cauzele ochilor umflati sunt afectiuni la rinichi care nu pot fi depistate la timp de medicina si numai cand este deja prea tarziu si ele pot proveni si de la toxinele din aceste creme. Omul nu are nevoie de nici o crema si cu atat mai putine de creme chimice. Pielea respira in ambele sensuri si cu crema se bloceaza acest proces.
0
31-08-2009, ora 14:19
maco
Nu este medic/terapeut
maco
scarface multumesc pt raspuns
poti sa imi dai mai multe detalii despre tratamentele homeopate? Eu sunt si alergica si de aproape 2 ani de cand mi-a aparut dermatita pe fata fac tot felul de tratamente dar fara rezultat. La un moment dat ma gandeam ca poate fi o intoxicatie cu ceva metale sau intoleranta alimentara. Eu sunt din Alba Iulia si aici nu se fac analize pentru a depista intolerante sau intoxicatii cu metale. Din cate stiu tratamentele homeopate dureaza mai mult. Dar nu conteaza cel mai important este sa ma fac bine si sa nu mai am probleme pt ca nu mai rezist. Crezi ca tratamentele homeopate dau rezultate in problema pe care o am eu? si aici ma refer la alergii, dermatita atopica si problema cu ochii. Iti multumesc mult
0
06-09-2009, ora 09:46
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Faceti investigatii sangvine screening si investigatii imunologice( petele rosii ar putea avea ca etiologie o boala de colagen?), testari la alergeni; ce recomandari v-as putea face eu legat de ingrijirea ochilor?Spalati-va cu un sampon pentru bebelusi " No Tears";cautati o crema hipoalergenica, testata oftalmologic, eventual, la un magazin naturist( pe baza de galbenele); numai bine
0
07-09-2009, ora 09:07
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Va multumesc mult pt sfat
0
07-09-2009, ora 09:16
maco
Nu este medic/terapeut
maco
D-na Elina credeti ca ar trebui sa renunt la fondul de ten?
0
11-12-2009, ora 16:09
valya
Nu este medic/terapeut
valya
si eu cred ca am aceeasi problema ca maco.de vreo saptamana si jumatate pleoapele ochilor mi se umfla ma maninca si s-au inrosit mai ales pe pliul ochiului.si eu m-am gandit la fond de ten pentruca de vreo luna si jumatate folosesc 2 fonduri de ten in combinatie(unul prea inchis combinat cu unul foarte deschis).am si o lotiune demachianta pe baza de propolis si nu stiu la ce sa ma gandesc si nu stiu la ce fel de medic sa merg.ce ma sfatuiti?multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: