ochi rosii - inflamati

26-05-2008
sxn
Nu este medic/terapeut
sxn
Dimineata ochii sint rosii (in special stangul -la cre am avut conjunctivita) si inflamati.
Dupa 1/2 - 1 h arata mai bine (insa nu cum ar trebui) dar daca ma uit la televizor sau lucrez la calculator devin iar rosii si acuitatea vizuala scade, obosesc foarte repede.
Ce s-ar putea face?Am fost pe la 3 medici si rezultatele pozitive intarzie sa apara din pacate.
Nu mai stiu ce as putea sa fac, poate are cineva o solutie, o idee, astept orice parere
4 comentarii
0
26-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ar fi bine sa ne spui ce varsta ai.Iti recomand un consult oftalmologic complet cu cicloplegie si determinarea refractiei, in functie de care se va stabili o corectie optica potrivita, examenul fundului de ochi, determinarea tensiunii intraoculare, test Schirmer pentru aprecierea secretiei lacrimale; iti recomand lentile speciale pentru calculator( astfel de lentile sunt produse de Essilor, Hoya, Zeiss) cu corectia optica adecvata stabilita dupa cicloplegie; de asemenea un lubrifiant ocular Eyestil gel oftalmic 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior in AO( amandoi ochii), o data pe zi;Esti o persoana alergica?Iti recomand un antihistaminic, Zaditen(Opatonol) 1 picatura pe zi AO, daca ai prurit.De asemenea, daca in urma examenului oftalmologic, persista suspiciunea de conjunctivita, iti recomand un examen bacteriologic, micologic al secretiei conjunctivale, determinarea Ig M si IgG antiHVS tip I , Ig M si IgG anti chlamydii, teste la alergeni pentru a orienta diagnosticul si tratamentul; numai bine


























h
0
27-05-2008, ora 00:00
sxn
Nu este medic/terapeut
sxn
Am facut teste de alergie si mi s-a zis ca am alergie la praf ; am luat medicamentele recomandate azatril(2 capsule timp de 3 zile) si aerius (una pe zi timp de 20 zile) insa nici o imbunatatire a situatiei din pacate. Am facut si un test Ig E si a iesit OK. Probabil ar trebui sa urmeze teste Ig M si IgG.
Am folosi si opatanol dar fara rezultate si lubrystil
0
12-06-2008, ora 00:00
marya_17
Nu este medic/terapeut
marya_17
Buna.Am si eu o problema si sper sa ma ajutati : in fiecare dimineata cind ma tezesc, ochii mei sunt rosii si umflati. Nu ma culc tirziu, dor normal. In totdeauna dimineata arat de parca as fi racita sau am plins.
Ce pot sa fac? ajutati-ma.
Multumesc
0
12-07-2008, ora 00:00
sxn
Nu este medic/terapeut
sxn
nu te poate ajuta nimeni pt nu au habar
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: