ochi rosii!!

16-09-2011
Dana M.
Nu este medic/terapeut
Dana M.
buna ziua! prietenul meu, care are 31 ani, are o problema la ochi..in special dimineata si seara, i se inrosesc ochii...u are nici o durere sau mancarime, doar ochii rosii..e destul de inestetic... am incercat tratament cu Visine, cu Kanamicina..fara nici un rezultat, din pacate! ne puteti ajuta cu un remediu?
7 comentarii
0
16-09-2011, ora 11:47
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Cind e vorba de ochi, nu mai mergeti "pe incercate", nu e o indigestie sau altceva. Lasati orice la o parte si mergeti urgent la oftalmolog. Chiar la 2 daca la primul nu sinteti multumiti.
0
16-09-2011, ora 11:59
Dana M.
Nu este medic/terapeut
Dana M.
da, Nora2, ai mare dreptate, dar..stii cum sunt barbatii, sa nu auda de medic! :) si noi oamenii, in general, lasam sanatatea pe ultimul plan, suntem prea prinsi de greutatile din ziua de azi... mersi pentru sfat!
0
16-09-2011, ora 13:06
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Trebuie facut consult oftalmologic complet : examen pol anterior, examen pol posterior, controlul TIO, cicloplegie si refractie. Are si senzatie de uscaciune, de " corp strain"( simptome de ochi uscat)? Cate ore sta la calculator?Daca sta mai mult de 4 ore, este necesara prescrierea de ochelari cu filtru pentru protectie si dioptria necesara in functie de cicloplegie; numai bine
0
16-09-2011, ora 13:56
Dana M.
Nu este medic/terapeut
Dana M.
multumesc pentru raspuns! nu, nu are senzatia de uscaciune, si nu foloseste excesiv calculatorul..in schimb, conduce foarte mult..este posibil ca acest lucru sa fie cauza?
0
16-09-2011, ora 23:39
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Dana M. prietenul ar trebui sa isi verifice tensiunea in primul rand, posibil s o aiba mare sau chiar oscilanta.
Deasemenea, ar putea sa aiba o sinuzita mai veche.Nasul si ochii comunica prin canalul nazo- lacrimal si i se pot irita ochii din acest motiv, de la bacteriile din nas.
Daca il doare la frunte, a avut de curand o raceala sau ii curge din cand in cand nasul, ar trebui sa isi faca un
- exudat nazal cu antibiograma.
Neaparat sa ceara antibiograma ca altfel poate sa faca un tratament gresit cu antibiotice la care bacteria este rezistenta.
Avand in vedere ca merge cu masina si a fost foarte cald, este foarte posibil sa aiba sinuzita.
0
28-10-2011, ora 18:40
tarr
Nu este medic/terapeut
tarr
buna ziua, am 42 de ani si am o problema de vreo 1 luna cu ochiul stang, parca vad in ceata si nu vad cu coltul ochiului inspre exterior parca ar fi si un pic cu firicele rosii, dar nu stiu cum sa va zic ca parca nu este ceata parca mi sa micsorat si unghiul de vedere.Imi este frica sa nu patesc la fel si la celalalt ochi.va rog sa ma sfatuiti ce ar putea fi.va multumesc frumos
0
30-10-2011, ora 21:14
tema
Nu este medic/terapeut
tema
tarr, mergi urgent la oftalmolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •