ochi obositi

12-11-2008
davidutza22
Nu este medic/terapeut
davidutza22
Buna! De ceva timp tot am probleme cu ochii. Mai ales cand ies afara am senzatia de oboseala a ochilor, ca si cum n-am dormit( am si o mica durere ca si cum te speli pe ochi cu sapun si-ti intra sapunul in ochi), nu mai reusesc sa-mi relaxez muschii ochilor, tot timpul stau cu ei incretiti. Doar in casa mai ales dimineata pot spune ca sunt in regula. De regula sunt foarte odihnita si de vazut vad bine. Va multumesc.
2 comentarii
0
13-11-2008, ora 20:53
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ce varsta ai?Iti recomand consult oftalmologic complet cu cicloplegie( simptomatologia prezentata de tine sugereaza un vivcu de refractie) si corectie optica ; este bine sa ai lentile cu strat anntireflex, dar daca stai foarte mult in fata calculatorului, ar fi bine sa faci o preche de ochelari care sa aiba filtru si dioptria corespunzatoare( astfel de lentile sunt produse de Essilor, Hoya si Zeiss);sa inteleg ca acuzi si usturime? Aceasta ar sugera uscaciune oculara;poti folosi, cand ai acest simptom, lacrimi artificiale pe baza de acid hialuronic( eu prefer unidozele pentru ca nu au conservant), ca de exemplu Lubristil sau Eyestil colir, unidoze, 1picatura in AO( amandoi ochii) ;numai bine
0
14-11-2008, ora 09:35
davidutza22
Nu este medic/terapeut
davidutza22
Buna ziua! In primul rand va multumesc ca mi-ati raspuns! Am 28 ani. Eu cred ca vad destul de bine, numai aceasta senzatie de oboseala ma deranjeaza, nu am precizat, dar albul ochilor mei este rosiatic- tulbure, nu este alb ca in mod normal. In fata calculatorului stau cel mult 2- 3 ore pe zi. Voi incerca ce mi-ati sugerat si va voi tine la curent. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.