ochelari????????

25-09-2008
dinutz
Nu este medic/terapeut
dinutz
buna ziua !
sunt un proaspat 'ochelarist' si am o problema : de vreo 2 luni port ochelari numai pentru citit cu dioptrii 0.5 la ambii ochii, pe care ii folosesc zi de zi, dar dupa mai multe ore de folosinta ametesc destul de rau. intrebarea mea este : se poate sa nu imi fie buni ochelarii sau nu m-am obisnuit inca cu ei????? sau ameteala este din alta cauza??
2 comentarii
0
25-09-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ar fi bine sa faci un nou consult oftalmologic cu cicloplegie, examenul fundului de ochi si un consult neurologic; numai bine
0
22-03-2009, ora 01:51
alerim20
Nu este medic/terapeut
alerim20
salut! sunt Mirela si am fost sa-mi fac o pereche de ochelari in Cluj. rama o aveam eu cumparata si m-am du si le-am cerut sa-mi faca lentile -2 pt acea rama fara reteta.Asa ca mi-au luat distanta interpupilara si mi-au dat comanda.Cand au fost gata ochelarii nu vedeam bine asa ca mi-au facut un control.Mi-a iesit -2(deci nu le-am dat informatii gresite la inceput) in schimb distanta interpupilara nou masurata era mai mica cu cativa milimetri.Asa ca au spus sa faca alte lentile cu noua distanta pupilara( deci prima data au gresit). Imi sunt gata a doua oara ochelarii si tot nu vad bine.Si atunci mi-au spus ca nu mai au ce face ca e de vina curbura ochelarului( mult prea accentuata).Ce ma deranjeaza pe mine e ca puteau sa-mi spuna de la inceput lucrul asta si sa nu platesc alta pereche de lentile degeaba.Daca masurau de la inceput corect distanta nu aveam ce sa le reprosez. Le-am pretins ca vreau banii pe cea de a doua pereche de lentile inapoi, dar ei spun ca nu am motiv.cum sa nu am? mi-au gresit distanta interpupilara motiv pt care mi-am facut inca o data lentilele.ce sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.