obstrurarea canal-ului salivar

07-02-2009
pony
Nu este medic/terapeut
pony
in urma cu 2 saptamanii au inceput durerile la o masea, saptamana aceasta am scos-o pana la urma si in urma scoaterii s-a inflamat ca o punga langa ata limbii, inflamatia era si la exterior sub mandibula cu durerii.nu am mancat o saptamana decat pasat ca nu puteam mesteca de durere.mentionez ca si incisivii ma dor.mi s-a facut drenaj intr-un dinte, tot degeaba, am facut analize de sange, nu am infectie.mi s-a spus ca se poate sa fie canalul salivarblocat de o piatra. Am luat antibiotice, degeaba. acum de durut nu prea mai ma doare, pot sa mananc, dar nu se desumfla.De ce?Asta sa fie cauza?
Astept rasuns.va multumesc!
1 comentarii
0
16-02-2009, ora 09:07
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Pentru un diagnostic in acest sens ar fi bine sa consultati un chirurg BMF specializat sau cu experienta in sindromul Goujerot - Sjogren sau puteti cauta pe internet sa aflati mai multe despre aceasta afectiune care se caracterizeaza prin obstruarea canalelor glandelor salivare: parotida, sublinguale si submaxilare. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul