ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Diagnostic online

obosela cronica,revin cu concluzii si alte intrebari

Autor: aaaa Data: 21-09-2006
ok,va scriu in continuarea mesajului de http://www.forum.romedic.ro /prod/probleme_mari_cu_somnul.ajutor,va_rog!_01769.html.
V-as fi recunoscator daca ati citi in continuare si m-ati ajuta cu niste sfaturi.
Mi-am facut analize de sange si totul pare ok,dar am descoperit ca am altceva:viermi intestinali(limbrici si foarte probabil giardia...).Asa ca am inceput tratamentul pt giardia si...SURPRIZA!!!Duminica am luat prima(si singura,pana acum) doza de pastile si,de atunci,ma odihnesc perfect in fiecare noapte.Nu mai ma trezesc deloc obosit,nu mai casc toata ziua,incep sa imi revin.Am cautat pe net simptome pt giardia si am gasit,printre altele(care si ele erau prezente),fatigabilitatea,cu care ma tot chinui de ceva timp.
Asa ca am tras concluzia ca oboseala asta cronica mi s-ar trage de la acesti paraziti si ca pastilele incep sa isi faca efectul.
Dar am alte intrebari acum:
1.giardia se poate lua din apa de la robinet chiar si in timp ce te speli pe dinti?(asta ar fi foarte grav)
2.sa beau doar apa imbuteliata?Eu cand mai merg pe la munte la bunici etc beau apa 'de izvor' si abia acum am aflat ca giardia se poate lua din orice fel de apa infestata,mai ales fantani,chiar si apa rece de izvor etc.Asa este?
V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa imi raspundeti la aceste intrebari.In sfarsit scap de oboseala asta,in sfarsit mi-am adus aminte ce-i ala somn odihnitor si nu vreau sa ma infectez din nou!
Multumesc

Comentarii / raspunsuri: 3 |

Autor: aaaa Data: 21-09-2006, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
si adug si atreia intrebare:in timpul tratamentului,to poti infecta din nou?adica daca bei apa contaminata,pastilele ar trebui sa isi faca efectul,nu?

Autor: fausta Data: 10-10-2006, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Giardia se ia de pe lenjerie, prosoape chiar si de pe scaun;ai grija cand mergi la bunici pe ce te asezi;cand se incepe tratamentul pt giardia, trebuie sa-ti speli si sa-ti dezinfectezi toate hainele, lenjeria, mobila, respectiv tot ce ai atins atat acasa cat si la bunici, altfel la terminarea tratamentului boala revine; de asemenea toate persoanele cu care ai conlocuit trebuie sa faca tratamentul deoarece altfel te vei contamina din nou de la ei.

Autor: Leustean Maria Data: 26-02-2010, ora 11:38 |  Raporteaza continut inadecvat
Ce medicatie ai luat? ,si eu sunt obosita de moarte(ma doare oboseala,ca si cand nu ar fi dormit cineva normal 4 zile).La ce sectiune ai mai descris simtomele de oboseala?,multumesc

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82621
Ultimul utilizator: lili.ana
Total mesaje: 177079
Ultimul mesaj: 03-09-2010
64 useri inregistrati;
3624 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Decizia de a trece peste momentele dificile iti apartine. Sunt aici pentru a te ajuta sa depasesti suferinta psihica si sa iti regasesti echilibrul.
PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE
Inapoi Inainte
0727071780
Detalii
Poti alege unul dintre seturile de make-up mineral Get the Look Bellapierre. Platesti mai putin cu 25 RON, ai transport gratuit si primesti in plus 20 RON pentru comanda viitoare!
Economisiti peste 176 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: