oboseala, greata-sunt disperata!

31-07-2009
crystynam
Nu este medic/terapeut
crystynam
Buna ziua
Am si eu o problema grava, sunt disperata si va rog mult sa ma ajutati cu un sfat sau cu un raspuns...
Tatal meu de cateva luni oboseste foarte repede, de exemplu, merge pana la piata si deja este obosit, vomita; a scazut in greutate dar nu foarte mult, sustine ca il mai dor oasele cateodata dar putin, nu tare. A fost la medic zilele trecute si la analize, i s-a spus ca are nivelul globulelor albe scazut, punandu-i diagnosticul de anemie cronica severa, ceva de genul.Acum i s-a dat bilet de internare in Iasi si un set de analize la hemato.
Ce ar putea sa aiba? Nu are abdomenul crescut iar febra nu a avut pana acum.Precizez ca in ultimii ani a fost foarte stresat, suparat iar in ultimele 6 luni, a lucrat numai de noapte 12/12. Oare sa fie numai oboseala, sau e mult mai grav. Primul diagnostic i s-a pus la Barlad si de aceea consider ca e posibil ca diagnosticul s afie pus gresit.Toate persoanele pe care le cunosc care si-au facut la Birlad analizele, au fost complet gresite la Iasi, asa ca dati-mi un sfat pentru ca simt ca numai pot.Nu pot sa rezist pana luni, cand va fi internat, cu nesiguranta asta.Macar sa stiu la ce sa ma astept.Mentionez faptul ca are 47 de ani tatal meu.

Va rog mult sa ma ajutati... Astept un raspuns urgent!!!

Precizez ca a facut si raza si toate au iesit in regula, nu prezinta ingalbenire a pielii si nici nu-l doare ficatul, banunind ca ar fi vorba de hepatita.
5 comentarii
0
31-07-2009, ora 14:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat, homeopatia cunoaste multe remedii si boli pe care medicina inca nu le cunoaste. Cu atat mai mult cu cat medicina clasica nu este in stare sa gaseasca nimic.
0
04-08-2009, ora 21:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sindrom de oboseala cronica pe fond anemic????????????
0
04-08-2009, ora 21:12
crystynam
Nu este medic/terapeut
crystynam
Iti multumesc din suflet dar din fericire, dupa o saptamana de calvar, si in urma analizelor facute, inclusiv punctia la maduva, care este foarte dureroasa, s-a constat ca are o deficienta foarte mare de vitamina B12, deshidratare puternica, rezultand anemie megaloblastica ceva de genul...
Are hemoglobina foarte scazuta: 1.54 iar globulele albe sunt de 3.84, adica aproape de normal.Din fericire, nu se pune problema de hepatita, ceea ce credeam cu totii, deoarece era foarte galben si slabise ingrozitor de tare, cel putin aa mi se pare mie, si nici de leucemie, pentru ca nu -sa gasit nimic in neregula nici la ficat nici la maduva
Multumesc lui Dumnezeu, suntem mai linistit cu totii, si deja incepe sa-si revina.
0
12-08-2009, ora 20:54
oleta
Nu este medic/terapeut
oleta
am un fiu de 12 ani si are steatoza hepatica.este grasut ce este drept dar s-a ingrasat brusc din cauza ca a luat liv52, acum 7 ani.are probleme mai demult.AS DORII SA VA INTREB CE SA II DAU CE TRATAMENT NU MAI VREAU SA SE INGRASE! ARE 12 ANI 1, 55 SI 52KG.CUM SA II ADMINISTREZ TRATAMENTUL, PE CE PERIOADA?ESTE FOARTE SCARANDIV LA MANCARE SI DE 5 LUNI GATESC DIETETIC MAI MULT INABUSIT SI FRIPT.ARE UNELE GRETURI CAND MANANCA SI II VINE SA VOMITE.VA MULTUMESC!
0
12-08-2009, ora 22:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Crystynasirbu, ma bucur ca v-ati linistit, Doamne ajuta pe mai departe sa fie bine...

Oleta, consulta un medic internist pt niste analize/teste specifice si un medic nutritionist. Copilul s-ar putea sa aibe si o diskinezie biliara...toate cele bune si insanatosire grabnica!


In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Aplicația pentru smartphone care depistează neinvaziv anemia
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Analize pentru anemie
  •