oare sunt nebuna? e fobie sau problema care tine de psihic ?

06-10-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
am o prb extrem de grava, oare tine de psihic sau ce? de fiecare data cand fac sex chiar protejat stau in stres, "aoleu ce ma fac daca am ramas" problema la mine nu este "esti la inceput si asa e la inceput" deci la mine este de 6 ani de zile, in urma cu 6 ani mi-am inceput viatza sexuala si de atunci mereu "aoleu ce ma fac" si dupa ce imi vine "ce proasta am fost" si culmea e ca nu am patit-o niciodata sa zici ca imi e frica de un eventual avort, doamne fereste, ce pot face sa scap de acest stres care nu ma lasa sa traiesc in pace ?
1 comentarii
0
06-10-2010, ora 10:00
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
du-te la un psiholog, poate discutând te va ajuta, în timp. câteva şedinţe de psihoterapie, în plus poate ar trebui să citeşti mai mult despre corpul uman, reproducere, să ştii cum se poate rămâne insărcinată- după ce vei citi mai mult şi vei înţelege toate mecanismele, cum funcţionează metodele contraceptive, cât de apărată eşti cu fiecare, vei putea să nu te mai temi atâta. Sau să nu mai faci sex, asta fiind cea mai bună metodă contraceptivă - pentru că eu una nu pot să mi închipui că te bucuri de acest moment vreodată, ci în loc să fie relaxant, mai degrabă motiv în plus de stress.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul