oare sunt insarcinata?

10-02-2011
krystinutza
Nu este medic/terapeut
krystinutza
buna am si eu o problema si sper ca ma poate ajuta cineva cu cateva pareri. Mi-a intarziat ciclu 7 zile dupa care mi-a venit o scurgere maronie care a durat cam 6 zile si cantitate redusa dupa care s-a facut rosiatica si inca nu mia trecut. Niciodata n-am patit asa ceva si nici sa tina asa de mult ciclu. In plus de cateva zile am greturi oare e posibil sa fiu insarcinata?
4 comentarii
0
04-04-2011, ora 17:43
krystinutza
Nu este medic/terapeut
krystinutza
eu iti recomand sa faci un test de sarcina si eu am fost exact ca si in situatia ta doar ca sangerarile alea maronii au durat cateva saptamani iar cand m-am dus la ginecolog la control sa vad din ce cauza mi s-a confirmat sarcina de 7 saptamani iar sangerarile erau din cauza unui hematom pe care l-am avut. dar trebuie sa ai mare grija sa nu faci efort mie nu mi s- zis atunci nimic si am facut efort am si lucrat si am ajuns in spital unde am stat 2 saptamani pt ca mi s-a pornit o hemoragie puternica sfatul meu e sa mergi cat mai repede la medic
0
07-04-2011, ora 14:11
nicomada
Nu este medic/terapeut
nicomada
Buna ziua ! am si eu o rugaminte pt ca sunt foarte stresata : pe data d 5 martie mi'a venit CM iar p data de 28 martie din nou!insa eu p data de 29 martie adik la o zi dupa ce mi-a venit a2a oara am facut sex neprotejat cu iubitu' meu terminand in mine din greseala :-| oare exista riscul sa fiu insarcinata? stiu ca exista o metoda a calendarului dar nu stiu sa o calculez !! sper sa ma ajute cineva cu un raspuns pt ca sunt si cu bacu' si sunt stresata d asta :( multumesc mult
0
08-04-2011, ora 14:09
vasilica123
Nu este medic/terapeut
vasilica123
Buna sunt noua pe forum.Am o rugaminte daca a fost cineva in situatia mea poate sa imi zica ce sa fac, daca sunt gravida.?
Am facut sex neprotejat cu sotul meu deoarece ne dorim un copil, la cateva zile dupa actul sexual trebuia sa imi vina CM dar nu a venit, a intarziat cam 4 zile si cand a venit a venit putin 2 zile si dupa aia normal.sunt insarcinata?
0
08-04-2011, ora 15:47
nicomada
Nu este medic/terapeut
nicomada
cel mai bine e sa faci un test d sarcina nu costa mult si nici nu doare :) cel mai indicat fa-l dimineata la primu' pipi :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •