oare sunt insarcinata?:(

12-08-2010
a28
Nu este medic/terapeut
a28
Deci eu sunt virgina si intr-o zi am ramas singura cu prietenul meu, si el a ejaculat(fara sa facem sex, niki macar nu eram dezbracata)si s-a murdarit pe burta si dupa cateva min am dat puitn cu limba pe acolo si am inghitit dar f putin si dupa l-am sarutat.apoi dupa aprox jumatate de ora el a dat putin cu limba aproape de vagi dar undeva mai sus, asa la inceput.si nu a dat mult max 2 min niki nu cred ca au fost 2.asta s-a intamplat pe 24 iulie.eu am avut ultima menstruatie pe 9 iulie.acum mi-a venit pe 10 august dar nu am ca de obicei ci mai putin.

nu am mancat ieri toata ziua si ma durea stomacul si am mai si plans si m-a durut capul (cred ac de asta) ca atunki kand ma linisteam nu am durea nimik.si akum am doare puitn spatele dar o fi de la menstruatie.

aa si sanii sun tpuitn putin mai mari, dar o fi normla al 15-15 ani.in restul totule ok.oare sunt insarcinata??(singura problema ar fi menstruatia..e mai putina dar nu f putina)
1 comentarii
0
12-08-2010, ora 14:58
pumy
Nu este medic/terapeut
pumy
Din ce povestesti tu acolo e imposibil sa ramai insarcinata. Pettingul, masturbarea reciproca nu te lasa insarcinata, cu atat mai mult cat spermatozoizii nu ajung in vagin. Acum poti sta linistita, e o dereglare cumva a organismului tau dar ai mare mare grija pe viitor. Te rog eu mult, inainte sa te apuci de facut sex in adevaratul sens al cuvantului documenteaza-te putin, macar lucrurile fundamentale si de bun simt (de exemplu cum se fac copii).Nu vreau sa te vad pe Forum mai incolo cu aceeasi intrebare. De ce sa stai cu stres ca poti fi insarcinata cand poti preveni lucrul asta?
Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici