oare sunt gravida

11-01-2015
elisa chiru
Nu este medic/terapeut
elisa chiru
Va rog ajutatima cu o intrebare am 16 ani si am facut sex cu iubitul neprotejat fix in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul care e neregulat va rog raspundetimi oare sunt gravida.
5 comentarii
0
12-01-2015, ora 15:54
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Doamne fetita.Eu la 16 ani nu ştiam ce inseamna sexul si imi vedeam de scoala, iar tu vi si intrebi asa ceva, ma crucesc.In primul rând nu te pot ajuta cu o întrebare..eventual cu un raspuns.In al doilea rând cum adică ai facut fix in ziua cand trebuia sa vina ciclul care nu e regulat?pai daca nu e regulat inseamna ca nu stii ziua cand ar trebui sa vina.Iisuse...iar in al treilea rând..cum sa faci neprotejat cand stii ft.bine ca nu iti e regulat, cand ai 16 ani si o posibila sarcina ti-ar distruge viata si pun pariu ca nici de bolile cu transmitere sexuală nu le stii, ca altfel te-ai fi protejat.Asa ca eu nu am de unde stii daca tu ai fost fertila sau nu, daca partenerul tau a lăsat in tine sau nu sau ce se poate intampla in corpul tau de 16 ani care practic nici nu e dezvoltat inca pt, a-ti începe viata sexuală.
0
13-01-2015, ora 17:26
marden
Nu este medic/terapeut
marden
Dacă nu s-a terminat in tine, slabe sanse... Si eu am 18 ani, mi-am inceput viata sexuala la 17, dar ma protejez, foarte simplu...folosesc un prezeevativ, care ma scuteste de mare parte din griji, chiar daca am mai avut si accidente :)
0
13-01-2015, ora 21:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ elisa chiru

Poti sa ramai insarcinata in orice zi a lunii daca ai ciclu neregulat, inclusiv in ziua de ciclu. Unii o mai fac si atunci. Macar foloseste si tu prezervativ sa nu ajungeti la avort.
0
18-01-2015, ora 19:57
alexandra lavinia
Nu este medic/terapeut
alexandra lavinia
Buna as avea si eu o intrebare miam facut 2 teste inainte de cm si testele au fost de marci diferite la ambele mia iesit doua liniute doar ca a doua era de un roz pal simptome am adica sani imi sunt grei si durerosi dimineata ma intapa sub burta doar dimineata am stare de oboseala plictisita crefeti ca sunt insarcinata sincer mias dori enorm va rig un ras se poate
0
25-01-2015, ora 13:44
cecy30
Nu este medic/terapeut
cecy30
Alexandro..esti 100% insarcinata.
Da sunt semne de sarcina..
.a doua liniutza roz pal confirma asta..
Mai rau este de mn ca nu pot gasi un raspuns
De 8 luni fara contact...menstruatie in fiecare luna pana
Acum.am facut un test si negativ.si tot intarzie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •