oare sa fie de la stes:(?

28-02-2007
Simonitza
Nu este medic/terapeut
Simonitza
Buna ziua!Sunt insarcinata in 3luni jumatate si de vreo 3 saptamani am niste dureri groaznice prin burta, mai bine zis ca un fel de crampe si dureri din alea ca atunci cand esti in timpul menstruatiei!Durerile sunt suportabile, dar apar foarte des si mai mult in zona abdominala, adik jos spre ovare de unde e burtica mai mare!Sincer nu stiu de la ce ar putea fi pentru ca mananc f.bine, am mai redus tigarile(doar 10 pe zi), iar cafea, alcool, ceaiuri sau bauturi energizante nu beau de obicei!De multe ori am observat ca aceste dureri apar, daca sunt suparata sau cand ma agit prea tare la o discutie, sau(ma abtin sa plang).Ultima data cand am fost la doctor a fost pe data de 29 ianuarie, iar doctorita mi-a zis ca e totul in regula si ca e f.bine dezvoltat avand in vedere ca eu sunt cam slabuta(56kg), dar pe atunci nu aveam aceste dureri!Oare sa merg la control in fiecare luna?Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac?Aveti vreo idee de la ce ar putea fi?Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!Va multumesc!
1 comentarii
0
03-06-2007, ora 00:00
duduta
Nu este medic/terapeut
duduta
mai... sarcina e o perioada foarte sensibila pentru tine... nu cred ca asta ar putea fi cauza, insa daca vrei un copilas sanatos, ar trebui sa te lasi urgent de fumat. ai de ales te sacrifici tu (desi asta nu e un sacrificiu), ori bebelusul tau va avea de suferit. apoi trebuie sa mergi la un consult.mai des. sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul