simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare | Forumul Medical ROmedic

simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare

11-11-2014
claudelis
Nu este medic/terapeut
claudelis
Buna seara, vin si eu cu o intrebare, de fapt mai multe, am ajuns sa nu mai inteleg deloc ce se intampla cu mine, totul a inceput acum 3 luni de zile si de atunci nu am mai avut o zi normala. Simptomele mele traite de atunci sunt urmatoarele:in permanenta simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare, inima imi bate cu putere cam tot timpul, tensiunea mio iau zilnic si e cam 12-8, insa pulsul e mereu cam 100, cateodata ma doare si capul, parca imi e privirea incetosata, o stare permanenta de rau, lipsa de putere, nu pot dormi noptile, stare de oboseala si molesala permanebta, junghiuri in partea stanga, si in dreapta, in spate in zona plamanilor, a rinichilor..foarte multe simptome care adunate mau facut din om neom, acum sa incep si cu investigatiile facute.ekg-uri nici nu le mai stiu numarul(am ajuns si la urgenta de cateva ori), ecografie cardiaca, ecografii abdominale:3, radiografii pulmonare:3, analize peste analize, internat spital la interne, endoscopie, ecografie+analize glanda tiroida si suprarenale. Nu mai stiu ce sa fac si unde sa merg, va rog daca a mai patit cineva asa ceva sa imi dati un sfat. Va multumesc
3 comentarii
0
13-11-2014, ora 00:50
btenn94
Nu este medic/terapeut
btenn94
Buna Claudelis,

Din cate am citit, ai facut foarte multe analize dar totusi nu ai reusit sa gasesti cauza de simptomele care te supara foarte mult. Durerile care le ai, sigur nu sunt de origine cardio-pulmonara fiindca electrocardiogramele+ecografia cardiaca+radiografia pulmonara au iesit normale. Cu toate analizele si ecografii care ai facut, ai reusit sa elimini multe cauze fizice posibile.

Mai ramane si posibilitatea de niste tulburari neuropsihice. Cred ca dupa simptomele de dureri care le-ai scris, eu cred ca ar fi bine sa iei legatura cu un neurolog care specializeaza cu afectiunea fibromialgia. Medicul neurolog ar putea sa te ajuta cel mai mult si o sa gasesti ameliorare.

Pana atunci, incearca sa te refaci cu somnul, stiu ca e usor de zis dar foarte greu de reglat. Poate te ajuta niste suplimente naturale de l-teanina sau de gaba pentru cateva zile macar sa-ti refaci somnul si sa te odihnesti.

Iti doresc numai bine, si sper sa te simti mai bine!

-Bogdan
0
11-12-2014, ora 13:12
SofiAngel711
Nu este medic/terapeut
SofiAngel711
Bună, am o problemă sau mai bine spus mai multe probleme :) seara adorm greu si am o stare de agitatie /neliniştită...dimineaţa când mă trezesc am mâinile, fata mai ales la ochi umflate destul de tare! Am o senzaţie de presiune si usturătoare in gât, după ce beau un pahar de apa încep să am tuse cu puroi verde cu 'particule'marou(tusea persista de cateva saptamâni si este pe tot parcursul zilei cu o durere uşoară in piept)...si se întâmpla tot mai des sa am cheag de sange in nas. Înafara de asta obosesc repede si in cursul zilei am palpitaţii, iar când fac puţin efort fizic bătaia inimii creşte atât, încât simt ca îmi sare din piept, si presiunea in gât creşte (nu beau cafea tare) precize că nu sunt gravidă, si am 24 de ani! Ar fii super să pot înţelege insfarsit care este problema! Va Multumesc anticipat!
0
11-12-2014, ora 17:33
claudelis
Nu este medic/terapeut
claudelis
Dupa cum am scris la inceputul topicului, o parte din simptomurile care leai enumerat le am si eu..ba mai mult si mie au inceput sa imi fie un pic umflati ochii dimineata, si la fel am avut si eu vreo saptamana o tuse cu expectoratii maronii, dar acum vad ca sau mai rarit, eu unul nu stiu ce sa mai fac sau ce controale sa mai fac..sunt fiarte dezamagit de medici, toti isi dau o oarere..si csm atat..nici o rezolvare. Tu ce controale tiai facut?poate ai cv la plamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici