oare am nevoie de un consult psihiatric?

22-11-2009
ane-
Nu este medic/terapeut
ane-
va intreb asta deoarece nu mai stiu ce sa fac sa ma simt bine.de mai bine de un an am niste simptome la care desi am fost la medici si am facut analize nu am gasit nici un remediu.imi amortesc mainile noapte iar dimineata cand ma trezesc trebuie sa stau putin pana sa le pot misca, pe langa asta ametesc foarte tare tot timpul, tremur ma simt mereu obosita iar uneori am palpitatii la inima fara sa fac efort si de curand am si o durere in zona inimii. dupa cum am precizat mai sus am fost la medic am facut un ekg care a iesit bine si niste analiza de sange(calciu, magneziu etc)care de asemenea au iesit bine.pe baza simptomelor si avand in vedere ca analizele au fost bune medicul mi-a prescris lexotanil dar nu m-a ajutat deloc deoarece ma simt la fel.sa fie vorba de o depresie sau o boala de inima sau plamani?va rog dati-mi un sfat pentru a fi iarasi eu.va multumesc
2 comentarii
0
22-11-2009, ora 22:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consult internist foarte, dar foarte amănunţit (la medicul internist)! Psihiatric...nu! Nu aveţi simptomatologia necesară...decizia vă aparţine ;)
Astfel de amorţeli (parestezii) pot apărea şi datorită unei circulaţii sanguine foarte deficitare, din cauza unei anemii foarte puternice etc.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-11-2009, ora 23:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Accesaţi acest link:

http://forum.romedic.ro/prod/%C5%A2ig%C4%83ni%C5%9Fteanu_Constan%C5%A3a-cel_mai_bun_medic_internistdinEuropa!_024425.html

Veţi găsi datele de contact ale unui medic internist care vă poate ajuta foarte mult, măcar cu un sfat de orientare terapeutică. Numai bine ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.