oare e de bine sau de rau????

31-01-2008
clau_20064u
Nu este medic/terapeut
clau_20064u
Pentru inceput vreau sa imi cer scuze ca nu voi folosi doar termeni.sofisticati...dar asta este.
Dupa cateva luni de viata sexula alaturi de prietena mea (pot sa va zic ca are vaginul f f f stramt) dupa o partida de sex a inceput sa ma doara preputul...am incetat o vreme sa mai facem dragoste si durerile au mai incetat cand ne-am reluat viata sexuala...a inceput sa mi se rupa preputul. ce sa fac e un semn rau... trebuie sa fac ceva anume???
Sper sa gasesc aici pe site-ul dumneavoastra un raspuns!
2 comentarii
0
31-01-2008, ora 00:00
BogdanC
Nu este medic/terapeut
BogdanC
Claudiu,
Problema cu care te confrunti e - cel mai probabil - nesemnificativa. Acel preput de care tu vorbesti are un frau; o ata sa-i zicem asa. Un vagin stramt, sau o lubrefiere insuficient poate duce la ruperea atei respective, urmata sau nu de o mica sangerare. Dat fiind faptul ca zona la care ne referim este bogat inervat, e si normal sa simti un oarecare discomfort in timpul actului sexual, dar acesta se remite in maxim cateva zile. In caz contrar, iti recomand sa te adresezi unui medic urolog sau dermatolog (nu imi pot da seama exact de problema pe care o ai.)
0
18-02-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
folositi lubrifiant, de preferat pe baza de apa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici