o problema grava... ejaculez prea repede

06-02-2009
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
Salutare, revin pe acelasi subiect... acela k ejaculez prea repede... chiar nu poate sa-mi dea si mie cineva niste sfaturi cat de cat mai clare ? sau cum se poate trata aceasta chestie... ma pot face "bine" ? din cate am inteles se numeste ejaculare precoce. astazi eram cu prietena mea la mine... si am penetrat-o de 2-3 ori si mi-a venit sa-mi dau drumu :|... ma simt ft aiurea. nu stiu ce naiba sa mai fac.pur si simplu azi glumeam cu ea de copii.si mi-a spus ceva de genul: la cat de mult o facem noi o sa avem 100... m-am simtit super aiurea. va rog eu cum ma pot vindeca de aceasta chestie... :( va rog sa ma ajutati. stiu k am mai postat de vre-o 2 ori pe acelasi subiect dar nu mi s-a dat niciun raspuns concludent... ms frumos !!
4 comentarii
0
07-02-2009, ora 01:50
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
nus tiu dac ae ceva fizic..eu cred ca e mai mult de psihic.. incearca sa nu te concentrezi la penetrarea in sine...

si cand iti vine sa ejaculeti scoti penisul..te calmezi putin pana iti trece starea si incepi iar.. cu cat faci de mai multe ori asat cu atat vei tine o partita mai mult :) nu te descuraja
0
07-02-2009, ora 03:04
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
Nush ce sa zic...sa zicem k ar fii ceva fizic, oare de la ce ar putea sa fie ? recunosc k sunt fumator... fumez de aproape 1 an jumatate... si incerc sa ma las de ceva timp... doar le-am mai rarit putin... sper sa ma las de tot...ar putea fi si asta o problema ?. pe partea psihica nu stiu ce sa zic. nu cred k sunt stresat sau mai stiu eu ce... atunci knd o fac cu prietena mea incerc sa uit de probleme etc... incerc sa fiu cat mai liber sa gandesc pozitiv...nush ce naiba sa ma fac.cineva mi-a spus de pastile nu stiu de care. si k, costa aproape 2 milioane... dar totusi... nu as vrea sa incerc asa ceva neam ! sper intr-un final sa existe vre-o solutie si pentru mine, am abia 17 ani... cu timpul sper sa se rezolve totul :(.. k ma simt foarte jenat atunci cand imi dau drumul foarte repede. parca o vad pe prietena mea amagita nush...ce-i drept ma excit foarte tare la preludiu etc. mi-a sp cineva k primul numar nu ar trebuii sa ma astept sa ma tina cine stie ce. dar nici asa din 2-3 penetrari hop.. intelegeti ce vreau sa spun. astept si alte sfaturi va rog mult de tot !!
0
07-02-2009, ora 09:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Cristian nu intra in panica.Sunt putine cazurile in care baietii de varsta ta care incep o relatie si fac sex constant sa nu aiba aceeasi problema.Crede-ma.
Solutia vine cu timpul, o sa vezi dupa ce va obisnuiti mai mult unul cu celalalt ca lucrurile se schimba apoi daca schimbi partenera s-ar putea sa ai aceeasi problema.
Conteaza mult si psihicul, incearca sa te abtii sau o sa fie mai bine la al doilea numar.
Nu te descuraja, o sa-mi dai dreptate
0
07-02-2009, ora 20:11
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
Deci nu stiu cum sa explic acest "fenomen" :))... in seara asta a fost prietena mea la mn.. am facut-o... primul numar m-a tinut 10 min. iar la al 2-lea ma rugam sa-mi dau drumu... :)). sunt un pic happy... m-am gandit k o sa fie bine.. si k pot reusii.. si chiar asta s-a intamplat. psihicul este cheia. nush ma simt ft usurat... si va multumesc mult pt sfaturi in special tie arena !!.. ms frm inca o data !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: