o posibila infectie?

08-04-2009
maria 23
Nu este medic/terapeut
maria 23
buna ziua.am si eu o intrebare. acu ceva vreme am avut o infectie(am fost la ginecolog si mi-a zis ca am colul lezat si ca am o infectie care se caracteriza printr-un lichid de ziceai ca e apa si curgea in cantitate mare, am facut tratament cu flagyl si spalaturi intravaginale cu tantum roza) problema asta a fost rezolvata. acum de vreo 3 zile incoace am o mancarime ingrozitoare la intrarea in vagin si o secretie de zici ca e branza da foarte multa.problema este ca nu am timp sa ma duc la ginecolog.intrebarea mea este pot sa refac tratamentul cu flagyl si spalaturi cu tantum timp de 10 zile? sunt sigura ca este iar o infectie.am facut aseara spalatura intravaginala cu tantum si nu mai aveam senzatia aia de mancarime ingrozitoare. dar acum de dimineata m-a luat iar si cand am fost la baie de dimineata si na dupa treaba mica cand m-am sters am obs pe bucata de hartie igienica o culoare verzulie.
2 comentarii
0
14-04-2009, ora 19:06
amyella
Nu este medic/terapeut
amyella
buna maria.ai ajuns la ginecolog?daca spui ca e o secretie branzoasa poate fi candida si atunci poti lua ovule-lomexin(600 mg, 1 la 3 zile, seara la culcare).dar cel mai bine e sa te vada un medic poate fi asociata si cu o altfel de infectie pt ca ai sp ca totodata e si verzulie.ai grija, spalaturile vaginale nu sunt recomandate e se face prea des, distrug flora vaginala.numai bine.
0
16-10-2009, ora 13:13
lili1990
Nu este medic/terapeut
lili1990
si eu am la fel o secretie branzoasa si mankrimi si sunt si ansarcinata poate afecta bebelusul?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul