o multime de probleme???

04-01-2010
caida
Nu este medic/terapeut
caida
In urma cu ceva timp am avut o relatie in care nu am putut sa ajung la orgasm, m-am blocat undeva si nu mai puteam sa trec de acel prag...azi pun acel blocaj pe seama starii de tensine groaznice care exista intre noi...certuri mereu. Actualul meu prieten m-a ajutat ca capat incredere si siguranta si sa pot trece de acel blocaj si sa ajung de multe ori foarte aproape. Nici de data aceasta nu am reusit sa ajung la orgasm pentru ca apar o serie de problemute la el: nu este el prea...dotat...cam 13 cm (desi ar putea fi ok si asa pt anumite pozitii), erectia nu este f buna sau isi pierde din erectie in timpul actului sexual, si nu poate sa reziste f mullt, in special la final la miscarile scurte si rapizi cand eu sunt f aproape, si sunt deja 2 ani de cand suntem impreuna. Ideea e ca nu mai suport situatia pt ca de multe ori la sfarsit ma apuca un tremurat ingrozitor si izbucnesc in plans fara sa vreau. Sa cred k poate chiar nu ne portivim??
Ne puteti da...o multime de sfaturi :)
1 comentarii
0
10-01-2010, ora 13:25
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
V-as recomanda un consult homeopatic pentru acest tip de probleme.

In ceea ce il priveste pe prietenul dv, ar putea fi o mica problema de dinamica sexuala: incapacitatea de mentinere a erectiei. Intrebarea cheie este: apare acest lucru mai devreme sau mai tarziu de 20 de minute ?
-Daca apare mai devreme, e tulburare de dinamica si trebuie inceput cu un consult medical complet care sa elimine eventuale cauze organice.
-Daca apare mai tarziu e normal. In acest ultim caz, trebuie luata o pauza in care va mai pupati, mai ascultati o muzica, un dans, un dush impreuna. Apoi, din nou, la lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici