amandoi avem probleme in zona genitala...

19-10-2008
claudia76
Nu este medic/terapeut
claudia76
buna,
suntem o familie de 1 an, avem ambii 20 de ani, si au aparut unele probleme dupa contactul sexual: (ea) dureri si usturimi ingrozitoare in zona genitala, iar dupa un timp o scurgere cu o pasta alba abundenta. (eu) mici usturimi pe capul penisului si unele pete micute rosii, plus ca actul sexual dureaza circa 10 min si se micsoreaza penisul pe cand in mod normal dura circa 4-5 ore si tot mai avea forta si vointa. va rog ajutati-ne cu un sfat!
3 comentarii
0
19-10-2008, ora 12:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Scurgerea alba, abundenta [leucorea] ar indica o micoza genitala; durerea si usturimea, o gonoree.Ea trebuie sa mearga la specialistul ginecolog si i se va da tratament pentru amandoi.Cat mai repede.In timpul tratamenrului e bine sa folositi prezervativul sau sa practicati abstinenta.
0
19-10-2008, ora 19:51
claudia76
Nu este medic/terapeut
claudia76
gonoree si micoza cum se pot lua? deoarece nici unul din noi nu a intretinut relatii cu altcineva in afara casniciei. va rugam, asteptam raspuns
0
19-10-2008, ora 20:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Exista o flora microbiana ce se gaseste in mod normal, in zona genitala la omul sanatos, fara a creea probleme.Sub influenta anumitor factori, aceasta flora se multiplica si creeaza aceste tulburari la parteneri. Antibioticele luate in doza mare si frecvent, tulburarile hormonale datorate contraceptiei, menstruatiei etc, igiena deficitara a zonei, anumite sapunuri si detergenti folosite la igiena intima, tampoanele de zi cu zi sau cele de menstruatie, lenjeria intima supraelastica sau sintetica, lenjeria prea stramta precum si vecinatatea anatomica a vaginului cu anusul si tractusul urinar, toate acestea pot cauza simptmatologia prezenta la voi. Nu m-am gandit ca vreunul din voi ar avea relatii extraconjugale; nici nu am dat de inteles asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •