o durere om partea stanga in dreptul plamanului

05-10-2008
stefana43
Nu este medic/terapeut
stefana43
am un nodul sub bratul stang si de o luna a aparut un nodul si la sanul stang, acum simt o durere ce imi raspunde in spate si in piept..si as vrea sa stiu. e din cauza nodulului de sub brat si san sau am ceva la plamani/?
3 comentarii
0
06-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
urgent si controleaza-ti sanul!Cum poti sta cu asa ceva linistita?Tu nu auzi ce urla televiziunile despre cancerul la san???Fereasca D-zeu sa ai asa ceva, dar mai fereste-te si singura!Mergi la un control cat poti de repede!
0
06-10-2008, ora 00:00
stefana43
Nu este medic/terapeut
stefana43
multumesc frumos pt sfat.am fost la medic imediat ce am depistat nodulul.zilele acestea merg in italia sa mai repet si acolo mamografia.aici am facut si desi nodulul exista nu mi-a aparut in film..dar problema e ca ma asrede in spate cand obosesc si asta ma ingrijoreaza ca nu stiu daca e din cauza nodulului de sub brat s-au san.
0
06-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
ce cidat..exista dar nu apare pe film...:-( posibil sa nu fi fost facuta bine mamografia..?Oricum astept vesti de la tine.Dar sa fie bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •