o boala in plus...anexita

07-03-2011
kokoua
Nu este medic/terapeut
kokoua
Acum cateva luni eram un om perfect sanatos, sau cel putin nu aveam simptome care sa-mi atraga atentia ca ar fi ceva in neregula cu mine. Acum 3 sapt am fost diagnosticata cu sindrom de intestin iritabil pt care mi s-a prescris spasmomen si sab simplex. Nu imi dau seama daca s-a rezolvat ceva pt ca de o sapt am dureri groaznice in partea dreapta a abdomenului pe care le-am pus pe seama sci. Sambata am ajuns la urgenta pt ca muream de durere, am facut o ecografie si mi-au iesit la iveala niste pietre la rinichiul drept si atat. D-na dr a spus ca e vb de anexita, sa iau flamexim deocamdata si sa merg la ginecolog. Astazi este luni dar mie mi-a venit ciclul si am amanat vizita la ginecolog. Am luat flamexin far degeaba, am niste dureri ingrozitoare.
Sper sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca ciclul meu dureaza 5 zile si asta e prima, gandul ca inca 4 plus cine stie cate alte zile o sa mai suport durerea asta imi umple ochii de lacrimi.
Multumesc, pt orice.
1 comentarii
0
07-04-2011, ora 16:37
dorela
Nu este medic/terapeut
dorela
buna sper ca problema ta sa rezolvat ? a-mi dau seama si stiu ce anseamna durerile pt ca le am si eu an fiecare luna.mergi mai departe la control.sper ca totul sa fie bine.multa sanatate,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.